sanki bana Frozen oyununu anımsattıTWEETY demiş ki:benim imzamıda yorumlayın
ben sizinkini yorumladım XD
sanki bana Frozen oyununu anımsattıTWEETY demiş ki:benim imzamıda yorumlayın
ben sizinkini yorumladım XD
ronin in eski imzasından bahsediosun galiba Rolling Eyesnacru demiş ki:aga azından ters tuttugu bi haç var işte ne benzeticem kolye gibi bişe haliba sapını da yutmus
extraloob demiş ki:ronin imza arşivi olmadan ronin kimmiş derim dicem üstad olduğun için diyemiyorum gözlerinden öpüyorum.
imzamın üzerine imza yok der boynuna dolarım ron
ahahaha ron copy paste master yaz hacım sen imzana ben ne yazsam cp yapmisin.Ronin demiş ki:imzamın üzerine imza yok der boynuna dolarım ron
Zuhahaha
hehe katılıom tekrar tekrar bende başlıcam dur bi code a takıldımda yüklerkenextraloob demiş ki:ps de üstadsın hacım asla lafımız olamaz Cool
sadece cs2 de değil hepsinde word gibi sonradan efekt katıosunnacru demiş ki:ya sanedeki yazıları nasıl yapıyon cs2 de benimki word gibi
Öğrenmişte millete akıl veriyo bak sen :?!!!nuk3r_tr demiş ki:sadece cs2 de değil hepsinde word gibi sonradan efekt katıosunnacru demiş ki:ya sanedeki yazıları nasıl yapıyon cs2 de benimki word gibi
Tabi doğrusuda o zaten .. extraokknuk3r_tr demiş ki:bari öğrendiğimiz kadarıyla millete faydalı olalım