Sade olmasını istediğim için sade .. Böle kalıcak ben beğendim :)
WOOTTTRonin demiş ki:Senin veya herhangi birinin beğenmesi önemli değil ben böyle beğendim oki? Başkalarının isteklerine göre kendi zevkimden vazgeçmiyorum anlıcan ..
kimseyi yargılayamazsın herkes istediğini söyler siz yorumu yazıp geçin pls Winknuk3r_tr demiş ki:sadece fikrimi sölüyorum e sanıyorum bu topicde de fikirleri soruosun peki nie asabi oldun birden
sorun değil keyfine bak extrabeernuk3r_tr demiş ki:ii peki eğer farkında olmadan kötü bişi sölediysem affola
senin imzayı penny mi yaptı hadi canım Shockedstoopme demiş ki:bu yeni yaptıgın daha züperiX
eet saolsun o yaptı Coolextraloob demiş ki:senin imzayı penny mi yaptı hadi canım Shockedstoopme demiş ki:bu yeni yaptıgın daha züperiX
Bilgidiğim herşeyi msnden resim ala ala öğrettim artık öğreteceğim pek bişey kalmadı ne sorduysa yardımcı olmaya çalıştım .. Oda kaptı kısa sürede umarım daha iyi olucak. Bide dekopeleri kendisi yapsa ozaman zevkini anlayacak ..extraloob demiş ki:penny de aştı kendisini ilk günlerini hatırlıyorumda ps için link vermiştim adama şimdi ne hale gelmiş JR Ronin olmuş Cool