insan bi smiley falan koyarRonin demiş ki:Tehtid? Ben muhabbetine yazmıştım ciddiye alıcak birtşey yok ortada ...
insan bi smiley falan koyarRonin demiş ki:Tehtid? Ben muhabbetine yazmıştım ciddiye alıcak birtşey yok ortada ...
bende satılık var ama sadece win98 de calisiyorRonin demiş ki:İşte olay ozaten ciddi gibi yapıcaksın korksun
Walla imzamın karakterinin bi başkasının kullanması hoşuma gitmez şahsen sonunda elime aldırtcaksınız tableti tekrar hiç biryer de olmayan şeyleri çizdirtceksiniz bana.....
Nyse kim neyi kullanıyorsa kullansın beni ilgilendirmio bu saaaten sonra... Tehtid... hehee.
tam olarak ölçmedim ama iki tane mouse pad alanı kadar bir alanda (tahmini 20x30)hem manyetik kalemi hemde faresi varRonin demiş ki:Boyutu nedir düşenebilirim?
Ne kadar düşünüyorsun cihaza akşam msnde görüşelim.TWEETY demiş ki:tam olarak ölçmedim ama iki tane mouse pad alanı kadar bir alanda (tahmini 20x30)hem manyetik kalemi hemde faresi varRonin demiş ki:Boyutu nedir düşenebilirim?
walla fiyattan değil ama kargosu baya tutar 0 alsan daah ucuza gelir WinkRonin demiş ki:Ne kadar düşünüyorsun cihaza akşam msnde görüşelim.TWEETY demiş ki:tam olarak ölçmedim ama iki tane mouse pad alanı kadar bir alanda (tahmini 20x30)hem manyetik kalemi hemde faresi varRonin demiş ki:Boyutu nedir düşenebilirim?
yok be hacım böle gothic tarzı bişeye beyaz uymazextraloob demiş ki:mükemmel ötesi lakin ronin yazısı silik kaldığı gibi konsepte jelibon modeli ile uymamış önerim ise daha belirgin ve kalın yapmalısın rengi ise beyaz olmalı Wink