o Nasirle Agronun sahnelerinde biri odaya giricek diye ödüm b..uma karışıyo nasıl geçtiğimi bilemiyorum o sahneleriZippy demiş ki:Spartacus'e ne olduğu bilinmiyor diziye gizem katmak için çarmıha gerilirken adamlar Spartacus'de onları izler büyük bi ihtimal böyle olur.
Bu arada Tiberius ve yardakçısında bi gaylik sezdim zaten Agron fazlasıyla ön planda
Agron ve Nasir'in yiyişmeleri sıktı hakkaten biraz iğrendimZippy demiş ki:Spartacus'e ne olduğu bilinmiyor diziye gizem katmak için çarmıha gerilirken adamlar Spartacus'de onları izler büyük bi ihtimal böyle olur.
Bu arada Tiberius ve yardakçısında bi gaylik sezdim zaten Agron fazlasıyla ön planda
La Spartacus kim? Koskoca Sezarla kıyaslıyonuz lan? Sezar tanrı lan bildiğin tanri ilan edilmiş Spartacus kim la Trakyanın bebesisweetCHIEF demiş ki:su sezarla spartacus 1v1 atsin goreyim gozlerim acik gitmem, o derece meraktayimtenpanter demiş ki:Emirlere uysaydı ordumuz bu kayıpları yaşamıyacaktı Tiberius veledi herşeyi batırdı geberse bari.
Sen ne diyon la deyişik ?tenpanter demiş ki:La Spartacus kim? Koskoca Sezarla kıyaslıyonuz lan? Sezar tanrı lan bildiğin tanri ilan edilmiş Spartacus kim la Trakyanın bebesisweetCHIEF demiş ki:su sezarla spartacus 1v1 atsin goreyim gozlerim acik gitmem, o derece meraktayimtenpanter demiş ki:Emirlere uysaydı ordumuz bu kayıpları yaşamıyacaktı Tiberius veledi herşeyi batırdı geberse bari.
Diziyi hiç izlememiş biri olarak bu yorumunu okuduktan sorna yiyişme bolumunu gorunce direk şahısların isimlerini youtubede bi arattım ve ikisininde erkek olduğunu görünce diziyi izlemeden soğudum aeo kib bbsarkoLata demiş ki:Agron ve Nasir'in yiyişmeleri sıktı hakkaten biraz iğrendimZippy demiş ki:Spartacus'e ne olduğu bilinmiyor diziye gizem katmak için çarmıha gerilirken adamlar Spartacus'de onları izler büyük bi ihtimal böyle olur.
Spartacus:tenpanter demiş ki:La Spartacus kim? Koskoca Sezarla kıyaslıyonuz lan? Sezar tanrı lan bildiğin tanri ilan edilmiş Spartacus kim la Trakyanın bebesisweetCHIEF demiş ki:su sezarla spartacus 1v1 atsin goreyim gozlerim acik gitmem, o derece meraktayimtenpanter demiş ki:Emirlere uysaydı ordumuz bu kayıpları yaşamıyacaktı Tiberius veledi herşeyi batırdı geberse bari.
Kolay kolay ölmez o Arrow'a müthiş bi giriş yaptı.Ordada kılıç manyağıTanerUNER demiş ki:kırıksus öldümü noldu arrow da görmüşler
crixus olmedi fakat arrowda harika isler yapiyor arrow tutar bu saatten sonraZippy demiş ki:Kolay kolay ölmez o Arrow'a müthiş bi giriş yaptı.Ordada kılıç manyağıTanerUNER demiş ki:kırıksus öldümü noldu arrow da görmüşler
Gobek yapmis biraz ama duzeliyor her gecen bolumsweetCHIEF demiş ki:haci bu Gannicus vucudu bozmamis mi ya sizcede? benim vucudum cok daha iyi, ornek verilirse diziden Sezar :p
Mr. Mojo Risin' demiş ki:ben spartacuse ayar oldum ağbi, harbi saçmalamaya başladı. O şehri almışsın niye doğru düzgün adamları insan yapmazsın da hayvana çevirirsin ki? Bırak şehir gibi roma gibi bir şey olmaya çalış. Zaten attius'a da acımıştım ama naevie iyi hatun iyilere karşı zaafı olanları kötü söz söyleyemezler