Mopneet

Son bölümden sonra yeni mottom budur: Fuck the Romans, fuck Naevia, heil all others!

sweetCHIEF demiş ki:
Cezar cok sinsice yaklasiyo soylesene delikanli gibi 1v1 buffsuz diye!!!
Adam o kadar kişinin arasında geziyor.Cesaret fışkırtıyor resmen.
Naevia Crixus'uda kendine benzetti sonunda.Gannicus ve Sezar FTW! diyorum :headbang:

Takımı
Galatasaray
Spartacus ve Crixus tayfa ayrılacak 3-4 bölüm sonra tayfalardan biri diğerini kurtaracak sonra da gogogo Marcus Crassus :headbang:

Takımı
Besiktas
Spare demiş ki:
Marcus Crassus, tarihte Spartacus'u malub etmişti. Bakalım filmde ne olacak.
belki tarihe gore yaparlar, hic iyi olmaz. Ama bikmadim da degil sunlarin davasindan yeter da :D

Şaka maka Romalıları sevmedim ama Crassusda acayip karizmatik ve sıkıntılı düşünen bi adam çıktı ye la filmdede yenerse Spartacusu kafa göz dalarız

Takımı
Besiktas
Aphrodite demiş ki:
Şaka maka Romalıları sevmedim ama Crassusda acayip karizmatik ve sıkıntılı düşünen bi adam çıktı ye la filmdede yenerse Spartacusu kafa göz dalarız
Beykoz cocuguyuz biz

TanerUNER demiş ki:
Crassus ile Spartacus son çarpışmada ikisi birden ölür.
Sanmıyorum tarihte Suriye taraflarında bi savaşta ölmüştü.Spartacus'unde ölüceğinide sanmıyorum (Gerçekde adama ne olduğu bilinmiyor) muhtemelen herkes çarmıha gerilirken izler ve orda biter

Takımı
Galatasaray
Dizimagdan sezonun son bolumune baktim, bolumun adi 'Victory' (galibiyet). Yorumlar? :coffee:

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Spartacus yeniliyor ama cesedi asla bulunmuyor diye biliyorum ben.

Takımı
Besiktas
Spartacusun hayati,

Önderlik yeteneğiyle dikkat çeken Trakyalı bir köle olan Spartaküs, bir olasılığa göre Roma ordusundan kaçmış, haydutluk yaparken yakalanmış ve köle olarak satılmıştı. Spartaküs MÖ 73'te kendisiyle birlikte Capua'daki Quintus Lentulus Batiatus'un gladyatör okulundan [2] kaçan 77 arkadaşıyla Vezüv Yanardağı'na sığındı. Küçük bir Roma ordusunca kuşatılan kaçaklar, asma dallarından yaptıkları halatlarla uçurumdan aşağı inerek Romalı askerleri şaşırtıp kaçmayı başardılar. Spartaküs, kendisine katılan ve sayıları 100 bine ulaşan kaçak köle ve gladyatörlerle Lucania'ya doğru yürüdü. Amansız bir çatışma sonucunda Publius Varinius'u yendi ve Thuria ile Metapontion kentlerini yağmaladı. Spartaküs artık Güney İtalya'ya egemen olmuştu. Roma Senatosu birden tehlikenin farkına vardı. MÖ 72'de iki konsülün yönetimindeki güçler Spartaküs'ün üzerine gönderildi. Spartaküs onları yendikten sonra kuzeye, Alpler'e doğru kosusa geçti. Gallia Cisalpina valisi onu durdurmaya çalıştıysa da, yenilgiye uğradı. Köle ordusu artık Alpler'i geçebilir ve güvenlik içinde dağılabilirdi. Ne var ki, kimse İtalya'dan ayrılmak istemedi. Spartaküs, ister istemez güneye yürümek zorunda kaldı. Lucinia'ya geri dönen ordu, orada ilk kez Marcus Crassus'a yenildi. Spartaküs, Sicilya'ya geçmeyi tasarlayarak Messina'ya çekildi. Onları kaçırmaya söz veren korsanlar sözlerinde durmadı. Crassus, köleleri kuşattıysa da, Spartaküs kuşatmayı yararak çekildi. Daha sonra, MÖ 71'de, savaşmakta direnen köleler gibi Romalılarca kılıçtan geçirildi. Romalı general Pompeius, Spartaküs'ün ordusundaki çok sayıda kaçağı yakalayıp öldürdü. 6000 kişiyi tutsak alan Crassus, Appia Yolu boyunca tümünü çarmıha gerdirdi. Spartaküs'ün cesedi ise asla bulunamadı. O dönemdeki inanışa göre tanrıların onu yanına aldığı, koruduğu gibi dedikodular yayıldı... Ancak Spartaküs'e ne olduğu asla öğrenilemedi.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
tenpanter demiş ki:
Bugün hain Spartacus'e ilk darbe vurulmuştur. Roma ve Roma'nın dostlarına hayırlı olsun.
ciktimi yeni bolum 8O

Yukarı Alt