haci sinirlerimi bozuyosun bak hassasim
spartacusa ne oldugunu kimse bilmiyor fakat tarihte cinim o yuzden sssshhh yanitenpanter demiş ki:6000 kölenin yol boyunca çarmıha gerilme sahnesi umarım gösterilir.Ve çarmıhlarda ki cesetlerle doluyken en ortadan roma ordusu bando mızıka geçsin vee final.Bu muhteşem sahne olmalı diyorum ama filmin adı Spartacus olduğu için daha çok isyankar tarafa yönelik bir kapanış olacak sanırım.
Spartaküsün yaşaması seni tatmin edicekse tamam yaşasın izin veriyorum, lakin köle ordusu için aynı şeyi söyleyemem.sweetCHIEF demiş ki:Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
spartacusa ne oldugunu kimse bilmiyor fakat tarihte cinim o yuzden sssshhh yanitenpanter demiş ki:6000 kölenin yol boyunca çarmıha gerilme sahnesi umarım gösterilir.Ve çarmıhlarda ki cesetlerle doluyken en ortadan roma ordusu bando mızıka geçsin vee final.Bu muhteşem sahne olmalı diyorum ama filmin adı Spartacus olduğu için daha çok isyankar tarafa yönelik bir kapanış olacak sanırım.
Sözünü tuttu.Sana karını getiricem dedi.Getirmedi ha cevap ver?sweetCHIEF demiş ki:Batiatus mudur nedir o romali adam olsaydi da sozunu tutsaydi
oyle zannediyorsan git birde jB fan sayfasina goz atMr. Mojo Risin' demiş ki:Ağbi bu kadar boş konuşma dönen başka bir topic görmedim ya -.-
Mr. Mojo Risin' demiş ki:Tapıyoz biz tapıyoz spartaküsssss