Takımı
Galatasaray
Geber naevia geber allahın cezası crixusu da bozdun

6000 kölenin yol boyunca çarmıha gerilme sahnesi umarım gösterilir.Ve çarmıhlarda ki cesetlerle doluyken en ortadan roma ordusu bando mızıka geçsin vee final.Bu muhteşem sahne olmalı diyorum ama filmin adı Spartacus olduğu için daha çok isyankar tarafa yönelik bir kapanış olacak sanırım.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
tenpanter demiş ki:
6000 kölenin yol boyunca çarmıha gerilme sahnesi umarım gösterilir.Ve çarmıhlarda ki cesetlerle doluyken en ortadan roma ordusu bando mızıka geçsin vee final.Bu muhteşem sahne olmalı diyorum ama filmin adı Spartacus olduğu için daha çok isyankar tarafa yönelik bir kapanış olacak sanırım.
spartacusa ne oldugunu kimse bilmiyor fakat tarihte cinim o yuzden sssshhh yani :mrgreen:

Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
sweetCHIEF demiş ki:
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
tenpanter demiş ki:
spartacusa ne oldugunu kimse bilmiyor fakat tarihte cinim o yuzden sssshhh yani :mrgreen:
Spartaküsün yaşaması seni tatmin edicekse tamam yaşasın izin veriyorum, lakin köle ordusu için aynı şeyi söyleyemem.

Edit:Yönetmeni aradım tamam abi ne demek dedi.

Takımı
Besiktas
olum pis sinirleniyorum bak toplanip mahallece gidicez sonunda oraya, naivea ya bir tane crixus a yarim tane gerisini full romaya calisicaz onu istiyosun bak :twisted:

Takımı
Besiktas
delikanlılık oyle degil iste adam kandirmak o, spartacusta tum romanin a nokta q dedi ve yapti :D

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mr. Mojo Risin' demiş ki:
Ağbi bu kadar boş konuşma dönen başka bir topic görmedim ya -.-
oyle zannediyorsan git birde jB fan sayfasina goz at :twisted:

Yukarı Alt