Abi 2. partta ara vermiştim sabah dedim bitiriyim bitirmez olaydım.Sırf bunun yüzünden ygs'ye moral 0 giricem.Bu nası bi bölüm olmuş la.Abi bildiğin sıvamayı falanda geçtiler farklı bi boyuttalar artık.Koskoca Caeser'ın düştüğü durumlara bakın

Takımı
Galatasaray
gerçekten duyuru falan yapın global konu falan olur, forumdaki herkese e-mail falan olur... ben sınavdan önce böyle bir bölüm izlesem sınava girecek akli dengeye sahip olamazdım :P

Takımı
Besiktas
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
tenpanter demiş ki:
Beyler toplanın Tiberiusu reelde yakalayalım :D
o degil de koskoca Ceaser'in de sut gibi dotu var be ahah :mrgreen:

Mopneet

Bugüne kadar izlediğim bölümler arasında beni bu kadar hayak kırıklığına uğratan bir olay olmamıştı. Şunu anladık ki dizi gerçekte olduğu gibi sona erecek. Bütün umutlarımız yerle bir oldu. Agron'un ölmediği de gelecek bölümün fragmanında belli oluyor. Ceasar ise bence Spartacus'e katılmalı artık. ^^
Dn: Söyleyeceklerimi cımbızla seçmekten sıkıldım bu konuya yorum yazarken. Buraya giren spoiler ile karşılaşabileceğini bilsin. :D

@tenpanter
Doğru yolu buldun mu sonunda? :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Çok iyi bölümdü ya, bu kadar çabuk bitmesi can sıkıcı.

İtalya hükümeti hiç mi bir şey demez la bu olaya, koskoca Roma İmparatorluğunun Babası Jül Sezar'a bir tane ergen geldi pompaladı.

Hani biz de bile Kanuni Sultan Süleyman haremden çıkmıyor diye ortalık ayağa kalkmıştı, düşünsenize Kanuni Sultan Süleyman'a bir tane liseli ergen gelip tecavüz etcek ortalık yerinden oynar lan :mrgreen: :P

Mopneet

@tenpanter
Bütün olaylar gerçekle örtüşüyor dizide. Acaba bu da gerçek mi? :D

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
@tenpanter
Yahu bekle gerçekle örtüşüyor, sen öyle san.

1.Tiberius Crassus uydurma bir karakterdir, bu isimde bir oğlu yok.
2.Sezarın o dönemde Spartaküs isyanına karşı savaştığına dair hiç bir belge yok.

Yani afedersiniz ama sen gidip olayla alakası olmayan birini diziye katıp, birde liseli ergene domaltıp zittirirsen afedersin ama böyle trollük olmaz.Şimdi gelmiş tarihle örtüşüyor demeyin bana.

Yani zaten bende dedim madem böyle trollük yapıp filmin içine sıçıyorlar bari Crixus ölmeseydi de Romayı alsalardı, zaten bir an için düşündüm heralde sonunu bayağı farklı yapıcaklar diye.Sonuç olarak ergen bebenin elinde öldü koskoca yenilmez galyalı.

Bu Tiberius yapımcının oğlu falan heralde, sonunda Spartaküsüde domaltabilir belli olmaz :P :mrgreen:

Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
tenpanter demiş ki:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
@tenpanter
Yahu bekle gerçekle örtüşüyor, sen öyle san.

1.Tiberius Crassus uydurma bir karakterdir, bu isimde bir oğlu yok.
2.Sezarın o dönemde Spartaküs isyanına karşı savaştığına dair hiç bir belge yok.

Yani afedersiniz ama sen gidip olayla alakası olmayan birini diziye katıp, birde liseli ergene domaltıp zittirirsen afedersin ama böyle trollük olmaz.Şimdi gelmiş tarihle örtüşüyor demeyin bana.

Yani zaten bende dedim madem böyle trollük yapıp filmin içine sıçıyorlar bari Crixus ölmeseydi de Romayı alsalardı, zaten bir an için düşündüm heralde sonunu bayağı farklı yapıcaklar diye.Sonuç olarak ergen bebenin elinde öldü koskoca yenilmez galyalı.

Bu Tiberius yapımcının oğlu falan heralde, sonunda Spartaküsüde domaltabilir belli olmaz :P :mrgreen:
Niahahahah . Gördükçe gülüyorum ya . Sen Sezarı öve öve bitiremeyen adamdın değil mi ? makara: makara:

Crixus bu bölümde öldü ya daha da izlemem ulan dedim ta ki Fragmanı izleyene dek. İnş Crixus un intikamı alınır :D

Yukarı Alt