sezari dusunucek hal mi kaldi..agron,crixus...
o degil de koskoca Ceaser'in de sut gibi dotu var be ahahtenpanter demiş ki:Beyler toplanın Tiberiusu reelde yakalayalım
SS aldım ileride alehine kullanıcamsweetCHIEF demiş ki:Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
o degil de koskoca Ceaser'in de sut gibi dotu var be ahahtenpanter demiş ki:Beyler toplanın Tiberiusu reelde yakalayalım
mmm bu ss de benim isime yarartenpanter demiş ki:Bazı şeyleri s...lince anlıyorsun
Özellikle fragmanı izlememiştim sağol vallahaMopneet demiş ki:Agron'un ölmediği de gelecek bölümün fragmanında belli oluyor
Yahu bekle gerçekle örtüşüyor, sen öyle san.Mopneet demiş ki:@tenpanter
Bütün olaylar gerçekle örtüşüyor dizide. Acaba bu da gerçek mi?
Niahahahah . Gördükçe gülüyorum ya . Sen Sezarı öve öve bitiremeyen adamdın değil mi ?tenpanter demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yahu bekle gerçekle örtüşüyor, sen öyle san.Mopneet demiş ki:@tenpanter
Bütün olaylar gerçekle örtüşüyor dizide. Acaba bu da gerçek mi?
1.Tiberius Crassus uydurma bir karakterdir, bu isimde bir oğlu yok.
2.Sezarın o dönemde Spartaküs isyanına karşı savaştığına dair hiç bir belge yok.
Yani afedersiniz ama sen gidip olayla alakası olmayan birini diziye katıp, birde liseli ergene domaltıp zittirirsen afedersin ama böyle trollük olmaz.Şimdi gelmiş tarihle örtüşüyor demeyin bana.
Yani zaten bende dedim madem böyle trollük yapıp filmin içine sıçıyorlar bari Crixus ölmeseydi de Romayı alsalardı, zaten bir an için düşündüm heralde sonunu bayağı farklı yapıcaklar diye.Sonuç olarak ergen bebenin elinde öldü koskoca yenilmez galyalı.
Bu Tiberius yapımcının oğlu falan heralde, sonunda Spartaküsüde domaltabilir belli olmaz