ya ben f5 e basıyom 2 tane error message geliyo sonra offline offline çıkıyo
Bu 03 veya 05 i modmonsters modülünden walking="00" yerine yazıcaz değil mi?auto spawn çözüldü
town npc sorunu çözüldü
Runtimes hatasnı hala çözemedim
Guild name koyulabiliyor ( o biliniyor )
mobsların hareket etmelerini sağlayabiliyorum örn ( 03 ) yazarsanz canavar sadece 3 kadar gezebiliyor ama 5 yazarsanız daha fazla gezebiliyor.
yani aslında sremu yavaş yavaş çözüme kavuşuyor.
bnim pc sağlam ben kurarımchaosmaster demiş ki:Bu 03 veya 05 i modmonsters modülünden walking="00" yerine yazıcaz değil mi?auto spawn çözüldü
town npc sorunu çözüldü
Runtimes hatasnı hala çözemedim
Guild name koyulabiliyor ( o biliniyor )
mobsların hareket etmelerini sağlayabiliyorum örn ( 03 ) yazarsanz canavar sadece 3 kadar gezebiliyor ama 5 yazarsanız daha fazla gezebiliyor.
yani aslında sremu yavaş yavaş çözüme kavuşuyor.
Bu arada eğer npc ile konuşma, npcden item alma-satma ve skill buglarınıda çözebilirsen tamamıyla düzgün çalışan bir emu olur. Hatta belki bir mini server bile kurabiliriz. (10-20kişilik )
Bana göre skiller ve skill zamanlamalarında bir bug var.(Bende hep 1 den fazla skill kullanırsam ????? hatası çıkıyor)xglspyxgl demiş ki:Arkadaşlar bu Sremu neden çok fazla ??? hatası veriyorki anlamadım gitti
Bir çok dosyası hala keşfedilememiş durumda olduğu içinxglspyxgl demiş ki:Arkadaşlar bu Sremu neden çok fazla ??? hatası veriyorki anlamadım gitti
neden şu hatta örnekle soliyom şimdi isroda ata bin ilerle ilerlerken modemi kapat dc verir ama hala at ilerler sen o anda izinsiz olarak serverde dolaşırsın ve hiç bir lag olmaz seninde sremuda hiçbir serverle herhangi bir bağlantın olmadığı için error sender bunu tetikliyo ve ????? hatası alıyosunWax Whine demiş ki:Bir çok dosyası hala keşfedilememiş durumda olduğu içinxglspyxgl demiş ki:Arkadaşlar bu Sremu neden çok fazla ??? hatası veriyorki anlamadım gitti
çözümironeye_TR demiş ki:error during load.refer to "C:\Documents and settings\Melly\Belgelerim\Melihcan\Sremu extraloob\Sremu extraloob\sremu\frmMain.log"for details
License information for this component not found.You do not have an appropriate license to use this functionality in the desing environment.
işte bu çıkıyo galibada çözümünü buldum visual basici silip baştan yüklemek ama sende bi bak