oda var ama bende şuan üstünde çalışıyorum yapıldığı anda bütün işlemler sona erecek

üstünde çalıştıklarm

Canavar kesince exp ve sp nin gelmesi

Canavarların aynı silkroaddaki yerlerini almaları

Hamachiden kolay oynamak

debug hatalarına çözüm buldum ama biras daha araştryorum

Canavarların saldrmalarını sağlamak

NPC tıklandığnda masaüstüne atmamasın sağlamak

turşu bana yardımcı olurmusun yaw Visual Basic programını kurdum prjVBEmuyu acamaıyorum starta tıklayınca eror verıor yardımcı olurmusun lutfen bi yapamadım su Private Serverı yaw...

serial id istiosaaa yani istedii her numaraya full 11111111111111111111111

ve 22222222222222222222222222
yas sonuna kadar

he bu arada dj turşu bu itemleri yere atıp aldığında (en fazla 7.de oluyo) bug oluyo dc veriyo anlamadım gitti ayrıca bişi daha roc mountainden islam ın açılacağı yere geçmeyi başardım baya zordu baya bi bug yapmak zordunda kaldım :D

yoq yaw sadece islamın açılcağı yer ilk önce bi tane cami tepesi gibi bi yer var gerisi komple gök yüzü orayada gidemedim şimdi tekrar chin tombu denicem chin tombu ne zmn densem ???? hata alıyorum bide haritada garip bi nokta var en doğuda senin verdiğin programda roc bilmene diye oraya gittim bomboş arazi abuksubuk şeyler geziniyo ayrıca auto spawn sadcee janganda var gerisi komple yoq :D

yaa auto spawnda sadece jangan olduğunu bende biliorm onu sende ayarlıosun ama çok uzun sürüyo düşünsene sadece manyang 5 dk mı aldı :mrgreen:

:D bu arada çoook ilginç bişey dikkatimi çekti bu joymaxda map yapanlar çoook zekiymiş şimdi chin tomb floor 2 deki siyah yerlerden herhangi birine tıkla sonra downhang stone cavenin girişine tıkla kordinatler sadece x1 farkla aynı çıkıyo maksat yer fazla olmasın diye uğraşmışlar :lol:

topiğin en altına bak nasıl bi resim koymuşum Janganda mujigiler 2 saatimi aldı ama yapıcam uzun sürse bile yapıcam şuan white tigerlarla uğraşıyorum

uğraş bakam bide bn galiba exp sp oranını çözdüm şimdi şu visual basicle açtığın şeylerden birinde sp ver exp data diye bişi vardı yazıların birinde onunla biraz oynarasan belki bişiler yapabilirsin

şu anda dw deki cavedeym bug yapıp taşların ardına geçeyimderken ??? verdi şimdi bandit stronghold mudur nedir onu denicem sonra hotandakini denicem janganıda sona saklıcam :D

dj turşuuuuuuuuuu çok manyak otesi bişi bulduuuuuuuuuuuum şu anda bandit fortress deym yani sağ üstte mekan yazıyo yah orda bandit fortress yazıyo birazdan ssyle açıklama yapacam çoook gzl bi ambiyans burasııı ama tiger mountaindeym haritaya gorede main en güneyindemy garip bişi joymaxın mapcileri hakkaten deli yaw :D

işte aslında tg mountaindeym ama bak neler neler oluyo izle gör
- Resim Silinmiş.
aynı zamanda yandaki map de yanlış gösteriyo :D
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

vallaha hala şaşkınım şimdi hotan kalesini denicem bakalım ne çıkıcam 8O

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ben yeni bi DataBase buldum npclere tıklanıp item alınabiliyor rahat rahat gezilebiliyor videosu bile var süper bişey bütün npcler yerli yerinde

Yukarı Alt