vallaha de buldun mu hmn buraya koyda oynayak
Şu ana kadar yazdıklarınızdan bir şey anlamadım ama Dj Tursu valla güzel anlatmışsın indiriyorum şu an. Yeniliklerden beni de haberdar edinironeye_TR demiş ki:vallaha de buldun mu hmn buraya koyda oynayak
Ama kestikçe yerine tekar yeni bir yaratık doğacak mı?Dj TuRşU demiş ki:Arkadaşlar bilirmisinizki knight online da en az 50 tane private server var ve 512 mb rami olanlar bile server kurabiliyor yakın zamanda ama çok yakında silkroad online ında bir sürü privatesi çıkacak sremu bir başlangıç gittikçe ilerlemekte önceden herşey kod ile yapılıyordu yavaş yavaş ilerlenerek daha düzgün hale gelior örn : canavarlar siz server a girdiğiniz anda canavarlar yerli yerinde bulunuor bunun gibi bir sürü örnek var
dj turşu my bro yanlız bişey var bunda sremuda HERKEZ GM olur oyuzden pek bi manası olmaz anladın mı (ama belki olabilir sremudan anlarım ama bu yeni versiyonu pekbilmiyom bunu )Dj TuRşU demiş ki:Arkadaşlar bilirmisinizki knight online da en az 50 tane private server var ve 512 mb rami olanlar bile server kurabiliyor yakın zamanda ama çok yakında silkroad online ında bir sürü privatesi çıkacak sremu bir başlangıç gittikçe ilerlemekte önceden herşey kod ile yapılıyordu yavaş yavaş ilerlenerek daha düzgün hale gelior örn : canavarlar siz server a girdiğiniz anda canavarlar yerli yerinde bulunuor bunun gibi bir sürü örnek var
Emu modüllerinde respawn modülü var ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.Wax Whine demiş ki:Ama kestikçe yerine tekar yeni bir yaratık doğacak mı?
Benim ilk pc 256 mb ramdi. Onunla KO pvp server açmıştım
peki npc lerle konuşabiliyor muyuz?Dj TuRşU demiş ki:Bu yeni db nin özellikleri
npcler yerli yerinde npclere tıklanabilince hata vermior
Charlara gold yüklenebiliyor
skiller canavar hpleri ve canavar lvllari düzeltilmiş
hamachi bağlantısında hiçbir sorun ve lag yok
Emrah'ın saç stiline hayran kaldım.(one öyle yav çakma bonus kafa [afro] )ironeye_TR demiş ki:zuhahah yarıdlım vallaha acıların çocuğu