Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
ironeye_TR demiş ki:
vallaha de buldun mu hmn buraya koyda oynayak :D
Şu ana kadar yazdıklarınızdan bir şey anlamadım ama Dj Tursu valla güzel anlatmışsın indiriyorum şu an. Yeniliklerden beni de haberdar edin :starving:

Arkadaşlar bilirmisinizki knight online da en az 50 tane private server var ve 512 mb rami olanlar bile server kurabiliyor yakın zamanda ama çok yakında silkroad online ında bir sürü privatesi çıkacak sremu bir başlangıç gittikçe ilerlemekte önceden herşey kod ile yapılıyordu yavaş yavaş ilerlenerek daha düzgün hale gelior örn : canavarlar siz server a girdiğiniz anda canavarlar yerli yerinde bulunuor bunun gibi bir sürü örnek var

yenilik yokki bunda :D oynayıp oynyıpduruyon olece isrodan bıtıysan oynamnı tavisye ederim yada map in tammını gezmek isiyosan

dj turşu bide şu yeni bulduğun db de skill bugu varmı özellikle hızlı koşmnın 2. ve 4. kitabında ne zmn onu yapsam kalıyo öle :D

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Dj TuRşU demiş ki:
Arkadaşlar bilirmisinizki knight online da en az 50 tane private server var ve 512 mb rami olanlar bile server kurabiliyor yakın zamanda ama çok yakında silkroad online ında bir sürü privatesi çıkacak sremu bir başlangıç gittikçe ilerlemekte önceden herşey kod ile yapılıyordu yavaş yavaş ilerlenerek daha düzgün hale gelior örn : canavarlar siz server a girdiğiniz anda canavarlar yerli yerinde bulunuor bunun gibi bir sürü örnek var
Ama kestikçe yerine tekar yeni bir yaratık doğacak mı?
Benim ilk pc 256 mb ramdi. Onunla KO pvp server açmıştım :D

Bu yeni db nin özellikleri

npcler yerli yerinde npclere tıklanabilince hata vermior

Charlara gold yüklenebiliyor

skiller canavar hpleri ve canavar lvllari düzeltilmiş

hamachi bağlantısında hiçbir sorun ve lag yok

Dj TuRşU demiş ki:
dj turşu my bro yanlız bişey var bunda sremuda HERKEZ GM olur :wink1: oyuzden pek bi manası olmaz anladın mı (ama belki olabilir sremudan anlarım ama bu yeni versiyonu pekbilmiyom bunu :D )

bide bişey daha auto spawnl verdiğin DBlerle oynanmıyo :D

Wax Whine demiş ki:
Ama kestikçe yerine tekar yeni bir yaratık doğacak mı?
Benim ilk pc 256 mb ramdi. Onunla KO pvp server açmıştım :D
Emu modüllerinde respawn modülü var ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.

Daha önce hiç pv serverim olmadı abi. :lol: :lol:
Sadece bir kez wow serveri kurmuştum o da tutmadı :mrgreen:
Dj TuRşU demiş ki:
Bu yeni db nin özellikleri

npcler yerli yerinde npclere tıklanabilince hata vermior

Charlara gold yüklenebiliyor

skiller canavar hpleri ve canavar lvllari düzeltilmiş

hamachi bağlantısında hiçbir sorun ve lag yok
peki npc lerle konuşabiliyor muyuz?

Wax Whine dediğim gibi kesitiğin canavarın yerine yenileri gelebiliyor

ironeye_TR birşeyi gözünden kaçırmışın yeni bir karakter aç janganda doğdur 1 lvl olsun başka hiçbişeyine dokunma GM=1 yerine 0 yap bak bakalım ne oluyor :mrgreen:

chaosmaster NPC lerle chat yapılabiliyor aslında sremudada chat yapılıyor size bi resm göstercem ama sonra şuan çok meşgulüm

Bende öle değğil yani eğer onu 0 yaparsan gm olamıyosun ve gmlerin yaptıklarını yapamıyorsun buda mesela sremu server kurdum önüne gelen gm olamıyo tarzı bişi

Yukarı Alt