dj tursu geldım ben hamachide yoqsun come pls
mailto:[email protected] msn e gel anlatamironeye_TR demiş ki:tmm my bro yanlız o pcnin kapasitesinden kaynaklanıyo bnim ege diye bi arkadaş var 25 kişi onun servere girebiliyoz ama 25den fazla oldumu içimezden biri hata alıyo bide bana oğretin bnim pc o egenin pc sine baya benziye enazından 5 kişi alır
sremuda pvp yapılamıyor__Thieves__ demiş ki:5 kişi yeterde artar 4 kısı olsa gene yeter 2 vs 2 pvp fln yaparuuk hadı eklemedın daha msn e ya
Peki hiç birşeyleri araştrmay planladınm buzamana kadar araştr peki sremuda exp sp auto spawn npc chat debug ?? hatalar transpot pet hataları gibi şeyler düzeltildi sence bunlar düzeltildiyse pvp neden düzeltilemesinlarkessa demiş ki:arkadaşım eu ile ne alakası var , npcleri ayarlasan ne olucak atkıyı taktığında pvp yapabileceğinimi sanıyorsun player lerin birbirine karşı olan attackları etki eden mag ve phy defansın üstündeki itemlerin defase ratelerinin elindeki weapon un attack ratelerinin scriptlerini vb ye yazdınmı :)
yoo bunu demek istemedim tabiki düzeltilebilir sremunun geliştirilmesindeki amaçta zaten budur benim lafım yukarıdaki şahısa idi zira o gelirken ben geri dönüyordumDj TuRşU demiş ki:Peki hiç birşeyleri araştrmay planladınm buzamana kadar araştr peki sremuda exp sp auto spawn npc chat debug ?? hatalar transpot pet hataları gibi şeyler düzeltildi sence bunlar düzeltildiyse pvp neden düzeltilemesinlarkessa demiş ki:arkadaşım eu ile ne alakası var , npcleri ayarlasan ne olucak atkıyı taktığında pvp yapabileceğinimi sanıyorsun player lerin birbirine karşı olan attackları etki eden mag ve phy defansın üstündeki itemlerin defase ratelerinin elindeki weapon un attack ratelerinin scriptlerini vb ye yazdınmı :)
komiksin biliyomusn sadece gülüyorum...larkessa demiş ki:yoo bunu demek istemedim tabiki düzeltilebilir sremunun geliştirilmesindeki amaçta zaten budur benim lafım yukarıdaki şahısa idi zira o gelirken ben geri dönüyordumDj TuRşU demiş ki:Peki hiç birşeyleri araştrmay planladınm buzamana kadar araştr peki sremuda exp sp auto spawn npc chat debug ?? hatalar transpot pet hataları gibi şeyler düzeltildi sence bunlar düzeltildiyse pvp neden düzeltilemesinlarkessa demiş ki:arkadaşım eu ile ne alakası var , npcleri ayarlasan ne olucak atkıyı taktığında pvp yapabileceğinimi s
anıyorsun player lerin birbirine karşı olan attackları etki eden mag ve phy defansın üstündeki itemlerin defase ratelerinin elindeki weapon un attack ratelerinin scriptlerini vb ye yazdınmı :)