kardesım zaten su hamachi ile yapabılsek adam gıbı oyunu ben gırıyorum o hata alıyo o gırıo ben hata alıyorum sorunu cozelım listede ilk sen ve 1 kac kısı daha var :D

tmm my bro yanlız o pcnin kapasitesinden kaynaklanıyo :wink1: bnim ege diye bi arkadaş var 25 kişi onun servere girebiliyoz ama 25den fazla oldumu içimezden biri hata alıyo bide bana oğretin bnim pc o egenin pc sine baya benziye enazından 5 kişi alır :D yani banada oğretin

5 kişi yeterde artar 4 kısı olsa gene yeter 2 vs 2 pvp fln yaparuuk :P hadı eklemedın daha msn e ya :D

hangı sremu dan bahsedıyosun sen smdı gelıp bıde sremu da eu yoq dersın :D npclerı ayarladık atkı alıp takılabılır yanı :wink1: ama bılmıyorum daha denemedım

arkadaşım eu ile ne alakası var , npcleri ayarlasan ne olucak atkıyı taktığında pvp yapabileceğinimi sanıyorsun player lerin birbirine karşı olan attackları etki eden mag ve phy defansın üstündeki itemlerin defase ratelerinin elindeki weapon un attack ratelerinin scriptlerini vb ye yazdınmı :)

larkessa demiş ki:
arkadaşım eu ile ne alakası var , npcleri ayarlasan ne olucak atkıyı taktığında pvp yapabileceğinimi sanıyorsun player lerin birbirine karşı olan attackları etki eden mag ve phy defansın üstündeki itemlerin defase ratelerinin elindeki weapon un attack ratelerinin scriptlerini vb ye yazdınmı :)
Peki hiç birşeyleri araştrmay planladınm buzamana kadar araştr peki sremuda exp sp auto spawn npc chat debug ?? hatalar transpot pet hataları gibi şeyler düzeltildi sence bunlar düzeltildiyse pvp neden düzeltilemesin

Dj TuRşU demiş ki:
larkessa demiş ki:
Peki hiç birşeyleri araştrmay planladınm buzamana kadar araştr peki sremuda exp sp auto spawn npc chat debug ?? hatalar transpot pet hataları gibi şeyler düzeltildi sence bunlar düzeltildiyse pvp neden düzeltilemesin
yoo bunu demek istemedim tabiki düzeltilebilir sremunun geliştirilmesindeki amaçta zaten budur benim lafım yukarıdaki şahısa idi zira o gelirken ben geri dönüyordum

larkessa demiş ki:
Dj TuRşU demiş ki:
larkessa demiş ki:
arkadaşım eu ile ne alakası var , npcleri ayarlasan ne olucak atkıyı taktığında pvp yapabileceğinimi s
anıyorsun player lerin birbirine karşı olan attackları etki eden mag ve phy defansın üstündeki itemlerin defase ratelerinin elindeki weapon un attack ratelerinin scriptlerini vb ye yazdınmı :)
yoo bunu demek istemedim tabiki düzeltilebilir sremunun geliştirilmesindeki amaçta zaten budur benim lafım yukarıdaki şahısa idi zira o gelirken ben geri dönüyordum
komiksin biliyomusn :D sadece gülüyorum...

Yukarı Alt