o biraz zor olur yanlız başka bi sürü bug hayal edemeyeceğin misal diyom birini solicem eu dan samarkanda yürüyerek gittim şaka maka flnda değilpunishter548 demiş ki:Bu sremu nun auto spawn, skill buglari, ???? hatalari, kıyafet giyme (hem armor hem garment giyior) buglari, silah takma, moblarin dalmama gibi bütün buglari FİXLENSE sanirim milyonlarca kişi kullanir diye düşünüyorum.
Haksiz miyim?
hehe ya ben gıdemıyorum bı ara banada anlat ironeyeironeye_TR demiş ki:o biraz zor olur yanlız başka bi sürü bug hayal edemeyeceğin misal diyom birini solicem eu dan samarkanda yürüyerek gittim şaka maka flnda değilpunishter548 demiş ki:Bu sremu nun auto spawn, skill buglari, ???? hatalari, kıyafet giyme (hem armor hem garment giyior) buglari, silah takma, moblarin dalmama gibi bütün buglari FİXLENSE sanirim milyonlarca kişi kullanir diye düşünüyorum.
Haksiz miyim?ilerleyeceğin yere tıklıyosun oraya gitmiyo ama yere item attığın daitem orda beliriyo onu alıyon direk ordasın
![]()
anlat hacı anlat__Thieves__ demiş ki:hehe ya ben gıdemıyorum bı ara banada anlat ironeyeironeye_TR demiş ki:o biraz zor olur yanlız başka bi sürü bug hayal edemeyeceğin misal diyom birini solicem eu dan samarkanda yürüyerek gittim şaka maka flnda değilpunishter548 demiş ki:Bu sremu nun auto spawn, skill buglari, ???? hatalari, kıyafet giyme (hem armor hem garment giyior) buglari, silah takma, moblarin dalmama gibi bütün buglari FİXLENSE sanirim milyonlarca kişi kullanir diye düşünüyorum.
Haksiz miyim?ilerleyeceğin yere tıklıyosun oraya gitmiyo ama yere item attığın daitem orda beliriyo onu alıyon direk ordasın
![]()
![]()
bu arada modattack ı hallettım isy a 550k crit cakıyorumisteyene atabılırım..
config klasoru içindeki dosyayı aç Extraloobu istedigin guild ismiyle deişXanJouLo demiş ki:Guild adını nasıl değiştirebilriz ?