Özellik filan gerekmiyor eğer bilgisayarın Silkroad Online ı açabiliyorsa bunu hayli hayli havatta hüpletir :D çünkü bu sremu dediğimiz özellikte kendi serverında(şuanlık)sadece tek başına gm oluyorsun yani hiç member olmadığından pcnin kasma oranıda azalıyor.

hocam senin gönderdiğin bu modattackta damageler dahamı fazla ve daha başka özelliklerinide burayayasda bende ona göre ekliyem

Dj tursu skiller bastıktan sonra bitmiyor ole kalıyor buna çözüm yokmu.Bide uniquelere tektemi gidiyor yoksa normal dalıozmu?

Dj TuRşU demiş ki:
hocam senin gönderdiğin bu modattackta damageler dahamı fazla ve daha başka özelliklerinide burayayasda bende ona göre ekliyem
kanka 500k fln cakıyorum tabıkı fazla..... öle olmasa konu kırlılıgı yapmazdım :wink1:

__Thieves__ demiş ki:
Dj TuRşU demiş ki:
kanka 500k fln cakıyorum tabıkı fazla..... öle olmasa konu kırlılıgı yapmazdım :wink1:
Hocam ben ondan bahsetmiyorum ben onun daha fazla damage vurduğunu biliyorumda daha başka özellikleri arsa onlarıda ekliyemde onularıda herkes bilsin dedim yanlış anlama bide bana bi resim gönderirsen sevinirim

Cooler skilleri bir kere kullandıktan sonra bidaha kullanamıyormusun ??

saol kardşm GM O..ÇOÇUĞU hççb bşey yapmadan banlamştı glsin bunuda banlasn p.ç arkadaşlardan küfür yüzünden özür diliom ama adam hçç bşy yokken banladı o ağırıma gidio gitti 53 lvl charrr

Mesela el yakamyı basıyorum,iste oluyor ama süresi bitince sembol sol üste kalıo ve adamın eli sonsuza kadar yanıyor.

o normal el yakmaların hepsi kalıyor ama mesela skilleri aynı anda basmamanı tercih ederim çünküü bütün skilleri aynı anda vurur :D sremu işte ne beklersinki :mrgreen:

Hostun içindeki herşeyi sil yada hostu etc den ç.ıkart masaüstüne at ozaman olr bidahkine yine sremu ya girmek istersen atarsın yine

ya bende nie bu olay hata verio vb sorunsuz calısıo o konuda sorun yasamamda oyunu acamıom :D direk klasik bir sorunla karşılasti kapatılması gerekiyor falan diye hata verio :( bide legend 2 olabilir benimki acaba ondan olabilirmi :D

yaw şimdi işin yok git siteden yeni clienti indir :):) ah pw server full full omrumu yedin :)

Yukarı Alt