benim bir sorum daha olacaktı bu yeni versiyon dediğinizi nasıl yapıcaz yaw oyuna girdim 2 skill sora dondu biyere gitmiyo bide unique canavarların kodlarını yazıyorum 1-2 seferde ölüyor generalmi çıkıyor yoksa benmi beceremiyorum teşekkür ederim şimdiden.

Kardes solemıssın de burda npc ye tıklayınca masaüstüne atmamayı buldum dıe ama koymamıssın onu bklıyorum atarsan cok sevınırım bıde bu cnavarları tek tek yermerıne mı atcaz :D bunun dosyasınıda atarsan cok sevınecegım bu arada da elıne saglık gercekten guezl paylasım bunlarıda eklersen super olcak:D

Son olarakta bn canarları spawn yaptım oyundan cıktım gırıdm yoklar bun bır yolu var mı yoksa bunu modules ın ıcınden mı ayarlıcaz lutfen cvp pls

beyler bi sorun yasadıgınızda daha öncekı sayfalara bakın dj tursu bıktı artık aynı sorulara cvp vermekten hazır a konmayın ya bıraz arasıtırın...konuyu acmıs 18 tane de sayfa olmus arayın bulun...

Renton

Öğreniyorum
Kardeş hadi benim hatamı bul ...

bah herşey tamam sremu tamam , client tamam , hosts tamam fakat oyuna giriyorum IDve Şİfreyi yazıyorum sonra charıma tıklayıp starta basıyorum ve biraz bekliyor sonra ????? hatası her zaman bu oluyor ... Çözüm bulursan helal

Renton

Öğreniyorum
Hayır kardeş bak şimdi ıd şifreyimi yazıyorum char ekranı geliyor charımı seçiyorum sonra starta basıyorum ardından biraz bekliyorum sonrada ??????????? Hatası !

merhaba extraloob Dj TuRşU size bi sorum olucaktı hocam ben sremu yu yükledim ama bende ????? hatayı veriyo karakteri girince

?????????????????? alanlar patch leri yüklesinler herşeyi en baştan yapsınlar vede 90 lvl üstü karakter yani karakterde 80 lvl üstü item bulunmasın

Dj TuRşU demiş ki:
?????????????????? alanlar patch leri yüklesinler herşeyi en baştan yapsınlar vede 90 lvl üstü karakter yani karakterde 80 lvl üstü item bulunmasın
Hangi patchleri kardeş ?

Virtual basicidemi en baştan yükleyelim :S

Yukarı Alt