Karakterin Doğmasını nasıl janganda sağlamıyacağım . 1.158 Patch şuan yüklü .. Görüntüler en düşükte ama janganda nasıl doğmamasını sağlıcam yardım edermisin

Karakterin Doğmasını nasıl janganda sağlamıyacağım . 1.158 Patch şuan yüklü .. Görüntüler en düşükte ama janganda nasıl doğmamasını sağlıcam yardım edermisin

OYUN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIM !!

janganda doğmasını klasöre koyduuğum srmap a girin oradan programı açın ve jangana gelin towndan uzakta (canavarların olmadığı) bir yer seçin x sectionları değiştirin accounttakilerle hatta bunu yazdım ama düzgün okumamışsınız

srmap die bişey bulamadım verdiğin klasörde brazdaha acıklaryabilirsen veya resim koyarsan sevinirim ltf

slm ardkaslar ben oyunu kurdum
herseyı yaptım 158 pacht de soru ısrate hatası verıyo napmam gerekır

beyler 1.150 pacht de calısıyor
yenı pacht hata verıyo gırmıyo bosuna ugrasmayın 1.155 pacht tıne kadar calısıyo

kanki saol yaa sayende oyuna girdim
ama yaratık cıkardım ???????
olsun ama oyuna girdim yaa yeter :D:D saol

ben mesela sos som sosun silah istemiom normal silahlarin kodlari yok nasi yapcaz?

soyle bir hata alioyrum atak yapiorken birden atak yapmayi kesio ama dolasabiliorum atak yapmio

su hatanin cozumu nasil bilen varmi Char giriom Seciorum Start Tikliorum Loading yazio sonuna kadar dolio ve dank ??? hatasi

yaW TuRŞu kardeşim. herşeyi yaptım ama sro_client_emu yu açınca normal serverler geliyo(venice, Babel v.s). Bunu nasıl ayarlıyacağız Extraloob a???? Lütfen Cevap Plss.

Yukarı Alt