tan

rank8
Limit 140 lvl demişinde yaw Nasıl lvl Atlatıcaz patch mi Gelicek yoksa bi sölermisin :)[/quote]

"accounts" klasörünün içindeki dosyayı not defterinde açacaksın. İlk başlarda "level" bölümüne yazacaksın.[/quote]

accounts girdim lvl yerine 58 yazdım ama Bişey Olmadı yaw Yanlışmı yaptım :(

valla ilkercindik helal olsn bn bunlara çözüm bulana kadar delirirdm maşallah...allah nazardan saklasın her soruya cwp helal valla tebrik ediorum sni helal olsn...

tan demiş ki:
Limit 140 lvl demişinde yaw Nasıl lvl Atlatıcaz patch mi Gelicek yoksa bi sölermisin :)
"accounts" klasörünün içindeki dosyayı not defterinde açacaksın. İlk başlarda "level" bölümüne yazacaksın.[/quote]

accounts girdim lvl yerine 58 yazdım ama Bişey Olmadı yaw Yanlışmı yaptım :([/quote]

Evet accounts dosyasına gırıcen lw ' ın yanına ıstedıgın lwı yazıcaksın ve dosyayı kapatıcaksın gelen şeye evet diceksin.Silkroada gırıceksın bu kadar...

bunun kodlarını nerden bulabilirm örn:Unique çıkarma notice atma gibi ....full kodlarını verirseniz çok memnın olucam

prjVBEmu.exe

açılmıyor ben yaparken bunun açık olması lazımmış ama hata verior :S

yha kurmayı becerdim giriom ama oyun girip çıkınca skiller gedeo napacaık....
bide etrafta canavarları nasıl olacak heç bişi yok

A

Anonymous

Guest
yaptım oyuna giriyorum char ıd pw yazıyorum giriyo oyuna girdimi ? hatası alıyo? napıcam

nazimtuna demiş ki:
yaptım oyuna giriyorum char ıd pw yazıyorum giriyo oyuna girdimi ? hatası alıyo? napıcam
"accounts" klasörünün içindeki dosyayı editle. [item0] gibi yazan yerleri sil. Tekrar dene.

Mr_DangeR2 demiş ki:
ilkercindik demiş ki:
nazimtuna demiş ki:
"accounts" klasörünün içindeki dosyayı editle. [item0] gibi yazan yerleri sil. Tekrar dene.
Sremu Tool çalışmıyo
Allah Allah. Kimsede çalışmıyor mu?. Bekleyin bi.

Yukarı Alt