senin yaptığın sremu tool ile birlikte oynayınca oyun daha bi güzel olacak ya teşekkürler ?!!!!!! doğru kodu bulmak zor kodu tek tek yazmak zor :)

fuem1907 demiş ki:
resım koyayım abi bi bak
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Dosyanın adı "hosts1" değil sadece "hosts" olacak.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ya bi sorun var prjVBEmu yu açıyorum ondan sonrada sro_client_emu yu çalıştırıyorm ama sro_client geldiğinde runtime error 13 hatasını alıyorm prjVBEmu dan napıcam şimdi :?:

accounts un içindeki herşeyi sildim yeni account yaptım kendime ama yine aynı hata runtime error 13 type mismatch

ya önceden ne güzel çalışıyordu noldu ya nazarmı değdiki :?

ilker öncelikle bölümünü yeni gördüm hayırlı olsun :santa: herşeyi yaptım hiçbiyere yanlış item yasmadım yani hiçbisi yasmadım doğrusu girdim oyuna skilleri ayarlıom 3-4dk geçio atıo hata verio ?????? böle böle öptüm selametle ?!!!!!!...

peki bu tools nasıl çalışcak sro_clientin yerine sor_client_emu.exe mi yascas bide verdiim skiller kaydedilmiyo

sLaYeR_ demiş ki:
ilker öncelikle bölümünü yeni gördüm hayırlı olsun :santa: herşeyi yaptım hiçbiyere yanlış item yasmadım yani hiçbisi yasmadım doğrusu girdim oyuna skilleri ayarlıom 3-4dk geçio atıo hata verio ?????? böle böle öptüm selametle ?!!!!!!...
Skillerde mastery uplarken hata veriyor. Herkeste olan bir sorun. Onun için "accounts" klasörünün içinden masteryleri "80" yapıp gireceksiniz. "a" kullanıcısında tüm skilleri 80 olarak ayarladım.

sro_client_emu ile oyuna griom charı tıklıom start diom hiç bişi eklemeden oyuna giriom tam doğcağım sırada ???? hatasını alıorum c9 felan deıl gercek sroda olan bunun çözümü varmıdır?

Oyunda ara sıra verır..Ama dogar dogmaz vermıyor sen bır yerde hata yapmıssındır.Yenıden kurmayı dene ?!!!!!!!

TwiLighT demiş ki:
ya bi sorun var prjVBEmu yu açıyorum ondan sonrada sro_client_emu yu çalıştırıyorm ama sro_client geldiğinde runtime error 13 hatasını alıyorm prjVBEmu dan napıcam şimdi :?:
bu hatayı bilen varmı??

çok sorunlu bi üye olduğumu düşüneceksiniz ama avrupalı char açmak için ne yapmalıyım oyuna girip create den yaptığımda hata veriyorda :?: :?:

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Username yazan yere kendi giriş ismini yaz sonra Char.Type yazan yerdeki kodlardan herbirini dene.Örneğin 1929'u seçtikten sonra modfy characakter yazıcak sağ alt kosede onu tıkla ve oyuna gir bak.....Sectıgın Kodlardan awrupa bulana kadar hep dene....

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bende prjVBEmu ya tılayınca hata veriyor. böle bişi yazıo

Component 'Mswinsck.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

yardım lütfen =(

ilkercindik demiş ki:
mel1h___ demiş ki:
prhVBEmu dosyasını actıgımda bana şu hatayı werior..component 'Mswinscj.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

hatası WErior
Bunu indir:http://www.afreeocx.com/ocx/download/2844/mswinsck.ocx
bunu indireceeen ?!!!!!!.
devilmania demiş ki:
bende prjVBEmu ya tılayınca hata veriyor. böle bişi yazıo

Component 'Mswinsck.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

yardım lütfen =(

Yukarı Alt