Dosyanın adı "hosts1" değil sadece "hosts" olacak.fuem1907 demiş ki:resım koyayım abi bi bak
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
girünmeyen dosyaları göster yapcan o zaman ortaya çıkar herhalde hostsfuem1907 demiş ki:resım koyayım abi bi bak
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Skillerde mastery uplarken hata veriyor. Herkeste olan bir sorun. Onun için "accounts" klasörünün içinden masteryleri "80" yapıp gireceksiniz. "a" kullanıcısında tüm skilleri 80 olarak ayarladım.sLaYeR_ demiş ki:ilker öncelikle bölümünü yeni gördüm hayırlı olsun herşeyi yaptım hiçbiyere yanlış item yasmadım yani hiçbisi yasmadım doğrusu girdim oyuna skilleri ayarlıom 3-4dk geçio atıo hata verio ?????? böle böle öptüm selametle ?!!!!!!...
bu hatayı bilen varmı??TwiLighT demiş ki:ya bi sorun var prjVBEmu yu açıyorum ondan sonrada sro_client_emu yu çalıştırıyorm ama sro_client geldiğinde runtime error 13 hatasını alıyorm prjVBEmu dan napıcam şimdi
bunu indireceeen ?!!!!!!.ilkercindik demiş ki:Bunu indir:http://www.afreeocx.com/ocx/download/2844/mswinsck.ocxmel1h___ demiş ki:prhVBEmu dosyasını actıgımda bana şu hatayı werior..component 'Mswinscj.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
hatası WErior
devilmania demiş ki:bende prjVBEmu ya tılayınca hata veriyor. böle bişi yazıo
Component 'Mswinsck.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
yardım lütfen =(