oyuna bi kere girdim biraz oynadım sonra ????? hatası verdi.
Sonraki her denememde id pw yazıyorum charı seçiorum start dediğim an ?????????? veriyor ne yapmalıyım

showtim54 demiş ki:
Paylaşım içiN tşkler BEn oyunu çalıştırdım fakat giremedim Id le PW yazıyom yannNış diyo girmiyo Yeni Hesap da Oluşturamadım :s

Id:a
Pw:a

Eğer yanlış diyorsa sremu-files rarındaki accounts dosyasını tekrar yükle

Tamam halledim De Sadece ungie mi kesebiliyoz başka mob çıkaramıyoz Mu yaf bide skilleri yavaş vursa gÜzel Olucak da He bide +basamadım ben ytaf :D
boyna oyundan atıyo yaf:S

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
SoN_eMiR demiş ki:
toysi demiş ki:
supper bisi kardes
İlkten Öle geliyor ama Yavaş yavaş canın sıkılmaya başlıyor inan ki kurdum saolun sizlerin yardımıyla ama Normal Sro bize Yeter :mrgreen: İlerde Oto canavar vb şeyler düzelirse Emin olun herkes private S. Kurmaya başlıcaktır ?!!!!!!

Aynen sıkıyor

bende runtime hatası alıyorum yafs :roll: daha 5 gun once girmiştim kendi serverımı yapıp ama osra sıkılınca kaldırmıştım.şimdi kurayım dedim.runtime hatası verdi sro açılırken :cry:

bgurer22 demiş ki:
bende runtime hatası alıyorum yafs :roll: daha 5 gun once girmiştim kendi serverımı yapıp ama osra sıkılınca kaldırmıştım.şimdi kurayım dedim.runtime hatası verdi sro açılırken :cry:
Hata verirse programı tamamen kapat ve tekrar aç.
Hosts u doğru yaptıgından emin ol ve sremu clientini
çalıştır. Açılması gerek.

hostu doğru yaptığımdan eminim.ztn server status online olarak gorunuyor.pc yi yeniden başlattım ama halen var.ne garip iş :? acaba update den mi kaynaklanıyor?

Yukarı Alt