showtim54 demiş ki:Paylaşım içiN tşkler BEn oyunu çalıştırdım fakat giremedim Id le PW yazıyom yannNış diyo girmiyo Yeni Hesap da Oluşturamadım :s
showtim54 demiş ki:Tmama da O Kodlar nerede bNE BulaMAdım Ki Bi zahmET KoySana :d
İlkten Öle geliyor ama Yavaş yavaş canın sıkılmaya başlıyor inan ki kurdum saolun sizlerin yardımıyla ama Normal Sro bize Yeter İlerde Oto canavar vb şeyler düzelirse Emin olun herkes private S. Kurmaya başlıcaktır ?!!!!!!toysi demiş ki:supper bisi kardes
SoN_eMiR demiş ki:İlkten Öle geliyor ama Yavaş yavaş canın sıkılmaya başlıyor inan ki kurdum saolun sizlerin yardımıyla ama Normal Sro bize Yeter İlerde Oto canavar vb şeyler düzelirse Emin olun herkes private S. Kurmaya başlıcaktır ?!!!!!!toysi demiş ki:supper bisi kardes
Sen Yapmışsın Belki Bazı arkadaşlar sorun yaşar Arkadaşlar Sro_client_emu tıklamadan önce Prjvbemu yu açmanız lazım Ki Error almayasınız ?!!!!!!IorıYAGAMI demiş ki:Yaptım saolun gerekkalmadı teşşekkürler. ?!!!!!! ?!!!!!!.....
Hata verirse programı tamamen kapat ve tekrar aç.bgurer22 demiş ki:bende runtime hatası alıyorum yafs daha 5 gun once girmiştim kendi serverımı yapıp ama osra sıkılınca kaldırmıştım.şimdi kurayım dedim.runtime hatası verdi sro açılırken