A
Anonymous
Guest
keşke öyle olsa dediğinin aynısını yaptım snnkiyle tıpa tıp werdiğin resimle
Avrupa itemleri eklemek biraz zor olacak. Diğerleri leblebi.WaR_LorD demiş ki:ne zaman gelir bu yeni versiyon sabırsızlanıyorumilkercindik demiş ki:Yeni versiyonu bekle. Banane.WaR_LorD demiş ki:ilker bu item mailddekilerin kodları sende varmı ?
http://www.dosya.cc/hosts_1.rar.html_stomak_ demiş ki:ilker snn hosts atsana bana bakalım öyle olacakmı
Yanlış item eklediğin zaman atıyor genellikle._stomak_ demiş ki:ya herşey süper ama atıyo soru işareti werio
O normal bir durum._stomak_ demiş ki:yaw itemlerde sorun yok skill lerde bazen atıo bazen atmıo
Her zaman diyorum. İtemleri yanlış eklerseniz,oyuna giremezsiniz.karince demiş ki:kardeş şimdi yeni bir sorun :( ya adama start diorum sonora direk masaüstü :S ?????? hatası gelior :S
Biraz PES takılıyodum. Sorunu tam olarak anlayamadım.karince demiş ki:kardeş nese saolsın seni yormıyım seni ii çalışmalar tekrar bakarım 1 hafta sora
çok Saolun Vallah Yaptım Süper Bişey ama bişey sorucam lvl nasıl atlıyacaz :)ilkercindik demiş ki:Sremu nedir:
Sremu yapay bir serverdir. Sremu ile kendi serverinizi kurarsınız ve oyuna "GM" olarak giriş yapabilirsiniz. GM'lik demek "Sun Glavie +21" demek gibi birşey. Oyuna dilediğiniz şeyi yapababilirsiniz..
Sremu ile ne yapabilirim:
*Levelinizi kendiniz belirlersiniz.Maksimum 140.
*İstediğiniz kadar SP ekleyebilirsiniz. Mastery Level 300 değil. Tüm skiller açılabilir.
*Her an bir canavar çıkarabilir ve kesebilirsiniz.
*İstediğiniz kadar "Unique" canavar çıkartıp kesebilirsiniz.
*Üstünüze istediğiniz itemi giyebilirsiniz.İster sun,ister +200 ...
*ItemMall'da satılan şeytan kanadı vs vs. itemleri ücretsiz giyebilirsiniz.
*Yine ItemMall'da kaplan,cin vsvs petleri ücretsiz kullanabilirsiniz.
*Oyunun içindeyken GM gibi bir duyuru yaptırabilirsiniz.
*Hızınızı istediğiniz kadar arttırabilirsiniz.
*Hava olaylarını kontrol edebilirsiniz.
ve daha fazlası...
Nasıl kurabilirim:
Öncelikle aşağıdaki dosyayı indiriyoruz.
Download:
http://www.dosya.cc/sremu-files.zip.html
Alternatif:
http://rapidshare.com/files/107003986/s ... s.zip.html
İndirdikten sonra dilediğiniz yere çıkartıyorsunuz dosyaları. İçindeki "sro_clien_emu.exe" adlı clienti olduğu gibi "Silkroad" klasörüne atıyoruz ve masaüstüne bir kısayolunu oluşturuyorsunuz.Daha sonra "prjVBEmu.exe" adlı dosyayı çalıştırıyoruz. Karşınıza "Online" gibi şeyler gelecek. Sakın kapatmayın programı.
Şimdi en önemli yere geldik. Aşağıdaki dizine gidiyoruz.
Bu klasörün içinde "hosts" adlı dosyayı "Not Defteri" ile açıyoruz.Kod:C:\Windows\system32\drivers\etc\
"127.0.0.1 localhost" adlı bölümün hemen altına aşağıdaki kodu yapıştırıyoruz.
Kaydedip çıkıyoruz. Şimdi burada önemli olan şey şu. Eğer sremu ile oyuna girmek istiyorsanız kodu yapıştırmak zorundasınız. Gerçek Silkroad'a girmek isterseniz yapıştırdığınız kodu silip girmelisiniz. Aksi takdirde hata alırsınız.Kod:127.0.0.1 gwgt1.joymax.com 127.0.0.1 gwgt2.joymax.com
Şimdi masaüstünüze oluşturduğunuz klasöre tıklayıp "sremu" ya girebilirsiniz.
Bunu programdan "Account Editor" bölümünden değiştirebilir ya da yeni hesap oluşturabilirsiniz.Kod:Kullanıdı adı: a Şifre: a