batuknight demiş ki:
_Alone_ demiş ki:
İlker ya ben şimdi herşeyi tam yaptım Host falan ama silkroad ı açınca PrjBEmu dosyasında şöyle bir hata geliyor Run tiime error "13" Type mismact
+1 hosts dosyasının içine verdiğin kodu yapıştırdım ve verdiğin hostuda denedim buna girmiyor ama normal silkroada giriyor.
Normal Sro'ya giriyorsa yine "hosts" bölümünde bir hata yapmışsınızdır. Başka bir nedeni yok.

Runtime hatasını alıyorsanız "accounts" klasörünün içindeki tüm dosyaları silin. "PrjBEmu" dan "Account Editor" yardımıyla yeni bir hesap oluşturup tekrar deneyin.

rash demiş ki:
her seferinde ekran kartı hatası werio nabcam
Her zaman dediğim gibi "Yanlış item eklediğin takdirde" alırsın ekran kartı (???) hatasını.
"accounts" isimli klasöre gir. Orada "a.ini" ya da kendin oluşturduğun "id" ile bir dosya vardır.
[item0] gibi bütün hepsini sil ve tekrar gir.

ilkercindik demiş ki:
rash demiş ki:
Her zaman dediğim gibi "Yanlış item eklediğin takdirde" alırsın ekran kartı (???) hatasını.
"accounts" isimli klasöre gir. Orada "a.ini" ya da kendin oluşturduğun "id" ile bir dosya vardır.
daa hiç girmedim sildim we tekrar aynı hatayı alıyorum sinir oldum

rash demiş ki:
ilkercindik demiş ki:
rash demiş ki:
daa hiç girmedim sildim we tekrar aynı hatayı alıyorum sinir oldum
Aklıma başka bir şey gelmiyor.

ilker kardes bana bi tane acılan accaounts yollarmısın hala ekran kartı hatası alıyorum

Yukarı Alt