Go ya tıklıyorum ama hiç birşey çıkmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz
Kasma Yerine Yürümene Gerek Yok,Öyle bir Çözüm Yok. Kasma Yerine Elinle Götür, Ardından Get Coordinations'a tıkLaturgay09 demiş ki:Botu filan yaptım kurdum ayarladım herseyi potcudan kasma yerine kadarda yürüdüm kaydetti yoluda skilleride koydum. start diyorum oldugu yerde duruo buff basıo altta aynı skili bi daha kullanınca verilen yazıdan yazıyor habire. tüm skilleri silip tekrar yüklüyorum yne olmuo. ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Config bölümünden Get Coordinats'a tıklamalısın. ^^yaoffff57 demiş ki:kardes ben bu dediklerini yaptım bot oyunda bufları basıyo ama canavar secıptde kasmaya baslamaıyo napmalıyım
/Güncel.Mopneet demiş ki:
SunWorld Silkroad ~ "sro-db Bot" Crack
İlk olarak botu, orijinal "SRO_Client"ı ve cracki indirin.
SRO-DB Bot v0.9a
SRO_Client
Crack
Kod:RAR Pass: www.extraloob.com
Hepsini SunWorld klasörünün içine çıkartın.
Şimdi; SrProxy'i açın. Oynadığınız serverın IP adresini (aşağıdan bakabilirsiniz) kırmızı bölgeye yazın. Ardından pembe ile gösterilen "Start" butonuna basın. Ve programı açık olarak bırakın.
Kod:SWSRO 1 IP: 216.18.214.250
Kod:SWSRO 2 IP: 67.220.218.130
Cracki açın. Kırmızı ile gösterilen "GO!" butonuna basın. Bot açıldıktan sonra "EXIT"a basın.
Dn: İlk seferden sonra botu crackloader adlı dosya ile açabilirsiniz.
"SRO_Client"ın yerini gösterin ve "Start Game"e basın.
Artık oyundasın. Ayarlarını yap ve botun keyfini çıkar.
Loop:
- Resim Silinmiş.
Bilinen Hatalar/Tutukluklar:
*Bankaya gidiyor, bankayı açıyor ama hiçbir şey depolamadan kapatıyor.
*Öldüğü zaman şehre dönmüyor.
*Hızlı koşmaya yarayan iksirleri basmıyor.
1024x768 de çalışıyor!
Saygılarımızla,
(:Elegant demiş ki:ellerine sağlık iştah açıcı bir topic:)
Configs bölümüne gir, Get Coordinats'a bas.InversioN demiş ki:El yakma ve Buff Basiyo Attack Skillerini vurmuyo:S
Crackli olduğu için.R33L demiş ki:ya ben bişe merak ettim.. bot dayken reverse basılmıyo ya neden acaba :S
Evet.Chainsaw demiş ki:Donwhang da loop özelliği çalışıyor mu?