Baştan ayarla belki bi hata oluşmuştur baştan yap öyle dene ayarlarıberkayim9 demiş ki:Ben vistada rahat kullanıyordum.bugün normal yine girdim ama çarın hp mpsini yanlış gösteriyorum.Çar ile yürüyorum botta x y yi yanlış gösteriyor mp harcıyorum %100 gösterior neden olabilir?
Kascağın yere gittikten SOnra botu durdurup Configsden Get Coordinates e bas Ve Olduğun Yerde Start'a bas Radius u Cok buyuk yazma.shneZee demiş ki:gayet güzel çalışıyordu,fakat artık sadece imbue basıyor ne mob seçiyor nede atack yapıyor sadece buffları basıp olduğu yerde imbue basıyor.
denemiştim onları,bu sefer ki farklı bi durum anlıyamadımozgur055 demiş ki:Kascağın yere gittikten SOnra botu durdurup Configsden Get Coordinates e bas Ve Olduğun Yerde Start'a bas Radius u Cok buyuk yazma.shneZee demiş ki:gayet güzel çalışıyordu,fakat artık sadece imbue basıyor ne mob seçiyor nede atack yapıyor sadece buffları basıp olduğu yerde imbue basıyor.
Aynı Sorun Bendede Var Potçuda Bot hata veriyor Ve kapanıyor ''SRO-DB.de BoT Çalışmayı Durdurdu.''Alekto demiş ki:kardeş hotanda pot alamaya gidiyor alıyor bot hata raporu veriyor
Ps:bende bankaya gidince itemleri koyuyuor
Hmm Masaüstü Ekran boyutuyla Oyun Boyutu Aynı Dimi? ''1280-1024''shneZee demiş ki:denemiştim onları,bu sefer ki farklı bi durum anlıyamadımozgur055 demiş ki:Kascağın yere gittikten SOnra botu durdurup Configsden Get Coordinates e bas Ve Olduğun Yerde Start'a bas Radius u Cok buyuk yazma.shneZee demiş ki:gayet güzel çalışıyordu,fakat artık sadece imbue basıyor ne mob seçiyor nede atack yapıyor sadece buffları basıp olduğu yerde imbue basıyor.