ya bende sorun CIKIO :S crack a TIKLIORUM go ya BASIORUM sonra bi pencere cikio > yes tikliorum bi pencere daha cikio crack loader i seciorum sonra bot acilmior WRONG FILESIZE! yaZISI GELIO

Virüs Total.com a yolaldım trojn cıkıyor ( Trojan-Dropper.MSIL!IK / Win32/Heur / 2010.07.10 Trojan.Generic.3620456 / Trojan-Dropper.MSIL ) fln

Ya Herşey Güzel Calisiyo Fakat Client Secip Start diyince Please Execute the "silkroad.exe" veya Bastaki Acilis resmi geliyo oyun kapaniyo nolur cok acil yardim.Birde Acilis Ekrani kaliyo Botta Grobes fenster yaziyo imdat.

char yatinca kalkmasini istiorsaniz capeyle kasilin yatinca sehire gidio bi adam kesersede yerinden kalkio sorunsuz cailiso

Takımı
Galatasaray
173.231.10.146 İp Adresi Bu Kardesim Buyur... Mod Deilim Ama Neyse :)
Bu arada bende oyuna giremiyorum wrong filesize hatası alıyorum çözümünü yazar mısın :)

onurgs59 demiş ki:
173.231.10.146 İp Adresi Bu Kardesim Buyur... Mod Deilim Ama Neyse :)
Bu arada bende oyuna giremiyorum wrong filesize hatası alıyorum çözümünü yazar mısın :)
o ip ile denedim olmuyor kardeş

eyv. kardeşimmm ip için saol... ayrıca Wrong File Hatası icin ya bilgisayarını anti virüsle tara olmadı framenetwork yükle oda olmadı.. sistemi geri yükle bi kaç hafta düzelicektir..:wink1:

Takımı
Galatasaray
botu indirdim v0.8 şuan çalışıyor fakat crackte go dediğimde bir ekrean daha geldi orda ingilizce birşeyler yazıyordu altındada Agree butonu vardı ona tıkladım çalıştı bot bir sorun oluşurmu bunun yüzünden? bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen birde oyunda 6 Access denied falan yazıyor ama çalışıyor bot.

Yukarı Alt