LQDQS demiş ki:
botu indirdim v0.8 şuan çalışıyor fakat crackte go dediğimde bir ekrean daha geldi orda ingilizce birşeyler yazıyordu altındada Agree butonu vardı ona tıkladım çalıştı bot bir sorun oluşurmu bunun yüzünden? bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen birde oyunda 6 Access denied falan yazıyor ama çalışıyor bot.

öle olması normal..bot calısıyorsa sorun yok demektir :thumbsup:

go diyorum cracktan sonra bot acılıyo sonra hemen kapanıyo ne yapmam lazım bot acık kalmıyo kapanıyo hemen :'(

aga ben zszc sro kullanıyorum herşeyi yaptım serwer ıp sinide buldum fakat change foldere tıklıyınca silkroad.exe gelmiyorda
SRO_CLİENT Gelio gelmesi gereken silkroad.exe ama bi türlü çözemedim niye gelmiyor bana acil yardım edersen sevinirim Çok aciil lütfen

ZSZC SRO Oyunyorum IP leri fln yazdım ama olmuo kardeş bana yardım et lütfen change foldere basıom SRO_CLİENT Gelio Silkroad.exe gelmeli ama sadece SRO_CLİENT SEÇENEĞİ VAR

ultron77 demiş ki:
xp de hata alan arkadaslar net framework 3.5 yuklesinler hata duzeliyor ^^

aga ya ben zszc sro oynuyom IP fln buldum herşeyi yaptım ama Change foldere tıklıyom sadece SRO_CLİENT seçeneği çıkıo ama silkroad.exe nin çıkması lazım bildiğim kadarıyla niye olmuyo yarıdmmmm

Arkadaşlar bende Sro-DB den oyuna girince bot ayarlarını yapıyorum sonra start a basınca oyunda iken direk dc veriyo :S

Bnm Sistem W7 Uyguluyorum Anlattıklarınızı. Ama Sro Client Acılıo 3 sn sonra C4 fln die bir hata cıkıyor

Bune arkadas go dıyorum hata alıyorum 4 kere pc resetledım tekrardan yukledım 10 kere yıne aynı yıne aynı wrong filesize! dıyo boyle dıyo arkadas

Botu Çlıstra Bildim Ama Ayrlardan Skill Ler Glmior Skill :roll: Ayrlarını Ypamıorum Farklı İp yazıp Girdim Konudaki İple Girince Client Glior Duruo Oyle oyuna girmıordu. Acaba Ndn Skiller Gozukmuor Yrdımıcı Olursanız Svnirim

CVP VERIN BOTLA OYUNA GIRINCE POT BASMIOR LAOD A BASINCA SKILLER FLN POT BASMA YUZDELERI CIKMIO SORUN VAR !!!!

s.a arkadaslar .. ben charımı fire dan lig yaptım.. skillerde deişti tabi.. buff bölümüne hızlı kosmanın en sonncusunu yerleştiriorm ama bot hotanda e semerda yani şehirde eski hızlı kosmayı acıor ( grass walk speedi) ama kasma yerinde dogrusunu acıor.. bi türlü cözemedm onceden yoktu bu problem sildim yükledim olmadı.. bu problemden ne oluor derseniz cannot use skill with other... filan yazıor bot yawaslıor ltfn yardım nie böle bişey oluor .. loopu düzgün ayarladım herşey düzgün.. herşey normal ama townda(hotanda pot aldıktan sonra semera ısınlana kadar , semerdeede doğup yürümeye baslayınca grass walk speedi acıor grass walk ghostu deil).SUNU DA belirteym botta skilli yanlıs koymus derseniz bota adı ''GHOST WALK GOD'' die gecior galiba.. aynı coldda final guard of ice firede flame body god filan oldugu gibi..ltfn işin piri arkadaslarım yardım delircem ltfn: (

Yukarı Alt