Sw nin sonu geldi beyler burdan bunu anlıyoruz yakında boom:D o kadar kastık ama EU gelcek dediler bide eu gelse 8 kişilik partyler haritanın her yerinde kesin server erir^^

ben yeni başlıcam oyuna şimdiki açık olan sw parayla üyelik alınan server mi acaba bi bilgilendirirmisiniz ?

su serverı bı adam edemedıler habıre check yeter eur charları olan kolay gırılen onerebılıceenız bı priv server varmı ?

Arkadaşlar sw oynıycam sj de çok açık var 1-2 sorum olucak oynuyanlar cevaplarsa çok sevinirim.
1-Bi ara lag olayları vardı hala devam ediyormu
2-avrupa varmı
3-skiller arası geçiş yaparken bekliyor burda hızlımı ? sarı skill filan yavaşmı
cevaplarsanız çok sevinirim iyi oyunlar...

iloman demiş ki:
Arkadaşlar sw oynıycam sj de çok açık var 1-2 sorum olucak oynuyanlar cevaplarsa çok sevinirim.
1-Bi ara lag olayları vardı hala devam ediyormu
2-avrupa varmı
3-skiller arası geçiş yaparken bekliyor burda hızlımı ? sarı skill filan yavaşmı
cevaplarsanız çok sevinirim iyi oyunlar...
1- Hala var
2-Yok
3-Bekliyor Sarı skill yavaş :P

Arkadasım ben cevaplayım
1- Lag en son vardı ama bu uptade oldukdan sonra devam edermi bılmıyoruz.
2- avrupa suanda yok harıtada gorunuyormus ama gıdılmıyormus duyduyuma gore boleymıs
3-skiller arası geçiş yaparken bug wardı bu uptade de gıdebıleceyını dusunuyoruz Oyun tamamen acılsın gereklı bılgılerı verırrım

:muck: :muck:

xxcak1 demiş ki:
Arkadasım ben cevaplayım
2- avrupa suanda yok harıtada gorunuyormus ama gıdılmıyormus duyduyuma gore boleymıs
3-skiller arası geçiş yaparken bug wardı bu uptade de gıdebıleceyını dusunuyoruz Oyun tamamen acılsın gereklı bılgılerı verırrım

çok teşekkürler ayrıntılı bilgi bulamıyordum bu çok iyi oldu bide bu updateler ne kadar sürüyo bir an önce oyuna başlamak istiyorum :D sj den sıkıldım skiller ezik sun varsa iyisin yoksa bi s. değilsin

iloman demiş ki:
xxcak1 demiş ki:
Arkadasım ben cevaplayım

çok teşekkürler ayrıntılı bilgi bulamıyordum bu çok iyi oldu bide bu updateler ne kadar sürüyo bir an önce oyuna başlamak istiyorum :D sj den sıkıldım skiller ezik sun varsa iyisin yoksa bi s. değilsin
Onu Bilmıyoruz İşde Çünkü Oyun Bir Kapanıp Bir Açılıyor ßende Sıkıldım ECSRO V:I:P e gecıorm
ucuz bı char bulup orda kasıcam hem easy hem kolay kasılıo hemde hıc kapanmıo :dance: En İyi Tavsiye Ederim
Dostum. :wink1: :wink1:

Yukarı Alt