Yeri burasi deqilbaba1142 demiş ki:ßenım Sjsro da 86 lwl Ful iNt Blade Nuker Charım var Ynlız soyunus Swsro da TakasLık char Arıyorum iLgilenenLer mailto:[email protected]
1- Hala variloman demiş ki:Arkadaşlar sw oynıycam sj de çok açık var 1-2 sorum olucak oynuyanlar cevaplarsa çok sevinirim.
1-Bi ara lag olayları vardı hala devam ediyormu
2-avrupa varmı
3-skiller arası geçiş yaparken bekliyor burda hızlımı ? sarı skill filan yavaşmı
cevaplarsanız çok sevinirim iyi oyunlar...
çok teşekkürler ayrıntılı bilgi bulamıyordum bu çok iyi oldu bide bu updateler ne kadar sürüyo bir an önce oyuna başlamak istiyorum sj den sıkıldım skiller ezik sun varsa iyisin yoksa bi s. değilsinxxcak1 demiş ki:Arkadasım ben cevaplayım
1- Lag en son vardı ama bu uptade oldukdan sonra devam edermi bılmıyoruz.
2- avrupa suanda yok harıtada gorunuyormus ama gıdılmıyormus duyduyuma gore boleymıs
3-skiller arası geçiş yaparken bug wardı bu uptade de gıdebıleceyını dusunuyoruz Oyun tamamen acılsın gereklı bılgılerı verırrım
Onu Bilmıyoruz İşde Çünkü Oyun Bir Kapanıp Bir Açılıyor ßende Sıkıldım ECSRO V:I e gecıormiloman demiş ki:çok teşekkürler ayrıntılı bilgi bulamıyordum bu çok iyi oldu bide bu updateler ne kadar sürüyo bir an önce oyuna başlamak istiyorum sj den sıkıldım skiller ezik sun varsa iyisin yoksa bi s. değilsinxxcak1 demiş ki:Arkadasım ben cevaplayım
1- Lag en son vardı ama bu uptade oldukdan sonra devam edermi bılmıyoruz.
2- avrupa suanda yok harıtada gorunuyormus ama gıdılmıyormus duyduyuma gore boleymıs
3-skiller arası geçiş yaparken bug wardı bu uptade de gıdebıleceyını dusunuyoruz Oyun tamamen acılsın gereklı bılgılerı verırrım