benim pis uykum qelio
65k sınırıHottori_Hanz demiş ki:ne sınırı
65k sınırı nedirLebronJames23 demiş ki:65k sınırıHottori_Hanz demiş ki:ne sınırı
sen en iyisi zerkleme ne olur ne olmaz xDFaNToM demiş ki:ben zerkledim 30k nukesi ile 64k vuruorum xD ne yapcaz bilmyrm
ChameLeon demiş ki:Beyler ayıptır sorması input ne
Bari düzgün bilgi verin. Oyunda kullanılan bir skillde bug var. Skilli kullana kişinin etrafındaki herkes Input yani Input Param Error hatasını alır.pazarcii demiş ki:ChameLeon demiş ki:Beyler ayıptır sorması input ne
verilen kişinin oyundan atılmasına sebep olan bi program
bu ınput param error sadece swsro için geçerli değil arkadaşımbazı online oyunlar içinde geçerli.Last Airbender demiş ki:Bari düzgün bilgi verin. Oyunda kullanılan bir skillde bug var. Skilli kullana kişinin etrafındaki herkes Input yani Input Param Error hatasını alır.pazarcii demiş ki:ChameLeon demiş ki:Beyler ayıptır sorması input ne
TeşekkürlerLast Airbender demiş ki:Bari düzgün bilgi verin. Oyunda kullanılan bir skillde bug var. Skilli kullana kişinin etrafındaki herkes Input yani Input Param Error hatasını alır.pazarcii demiş ki:ChameLeon demiş ki:Beyler ayıptır sorması input ne