SpywaR3 demiş ki:
WildKing demiş ki:
zauhauh olmaz böyle şey uru cıktı kafama %30 hp srver check 06.36 :( :D
aynen ya kesioduk bı baktım dc herkes :S lure yapıcaktık sağolsun acemi arkadasımız XxHeLLBoYSxX zerkledı daldı yiitde dalıyordu dc aldık ama çok mutluyum kuduruyordur şimdi :twisted:
size XxHeLLBoYSxX yerini sölemseydi sanki bulucaktınız yapmayın şimdi benim tanıdığım ilkay silkroada başladı başlayalı uniq kesiyo ve hangisinin nerde ne zamanda çıkıcağınıda iyi bilir isterseniz Troy da oynayanlara sorun ordaki charının adıda XxHeLLBoYSxX tir.

onun ıcın bana unıqı ogretmeyın ben oraya dusceenı bılmesem senın dedıgın yere gıderdım wıld ınkıde yemedı uru elden gıtcek dıye daldı o dalınca bende daldım 5 para etmeyen bıseyın hesabını yapmayın bana yıllarca unıq beklemıs adam var sızın karsınızda (not) XxHeLLBoYxX VE XxHeLLBoYSxX EUR GELSIN o zaman bı wız acayım unıq bırekıyommu goruruz

ilkay tamda sana yakışır bi imza koymuşun helal olsun zuhahaha çayır be bayır larına iyi bak ilkay sen ne demek istediğimi anladın fazla açıkama yapmıyom :mrgreen:

keeko demiş ki:
SpywaR3 demiş ki:
WildKing demiş ki:
zauhauh olmaz böyle şey uru cıktı kafama %30 hp srver check 06.36 :( :D
aynen ya kesioduk bı baktım dc herkes :S lure yapıcaktık sağolsun acemi arkadasımız XxHeLLBoYSxX zerkledı daldı yiitde dalıyordu dc aldık ama çok mutluyum kuduruyordur şimdi :twisted:
benmi acemıyım hacı sız gelıp beklemedınızmı ıbnelık olsun dıye benım yanımda onu gectım madem ben acemıydım daldım wıld neden daldı tam lure yaparken onun acıklamasını yapın ben sucluyum dıcem
1- senden onceorda gökhan (Spyware)beklıyordu yanına gıttın dıye senın yanına geldım
2-lure yaparken uruyu arkadamı bırakalım 1-2 vurup cekıcez herhalde
3- server update oluyor sızınle ugrasamıcam

Updatenin Rapid Linkleri var .

Ya Bu Nasıl Bir Oyun Skile Basıyom 434134134 Saat Sonra Vuruyo .
Oynanmaz Bu Be .

fanatiksro demiş ki:
muhammet sen olmzsn yeminle battım ben xDD saol bro^^ Solo diyoki oyun 2 saat snra açılcakmış beyler/bayanlar..
sahurda açarım artık ayrı ne demek szie yardımcı olmak boynumuzun borcu :lol:

Yukarı Alt