Evet arkadaşlar ne yazıkki oyunda skill vururken ve buff açarken serverin durumuna göre beklemeler oluyor. Bu bazen 1 bazen 2 bazende 3sn ve yukarısına kadar çıkabiliyor. Biz oyuncular olarak bu durum karşısında hiçbirşey yapamayız. Fakat GM ler bu olayı düzeltmek için elinden geleni yapıyorlar. Aslında bu olayın nedeni oyunun 20 mbps'lik bir server üzerline kurulmasıdır.

Gelelim ''imput param error'' hatasına. Arkadaşlar bu bir bugtur. Bir skilli (ismini açıklamak istemiyorum) kullanılamadığından o skilli kullanmaya çalışan oyuncu etrafındakilerin ''imput param error'' hatasını almasını sağlıyor. GM asistanı Solo'dan aldıgım bilgiye göre bu konu üzerinde ve diğer buglar üzerinde çalışılıyor. Updatenin gelmemesinin sebebi ise işte bu bugların tespiti henüz tam tamamlanmamış olmasıdır.

Saygılarımla
LastBaron

trk

rank8
yaw saat 00.00 hala aıclmadı su server tam ındırdım yenı baslıcaktım x(

Bu oyun her gün saatlerce check oluyor ama düzelen bi şeyler olduğunu ya ben fark edemiyorum ya da hakikatten hiç bi şey düzeltilmiyor. En azından bu kadar check oluyosa en belalı problem olan param imput hatasını düzeltsinler. Millet ağız tadıyla bi uniq kesemiyor ha şimdi yedim param imput hatasını ha yiyecem diye yüreği ağzında.

Yukarı Alt