Takımı
Besiktas
WildKing demiş ki:
zauhauh olmaz böyle şey uru cıktı kafama %30 hp srver check 06.36 :( :D
aynen ya kesioduk bı baktım dc herkes :S lure yapıcaktık sağolsun acemi arkadasımız XxHeLLBoYSxX zerkledı daldı yiitde dalıyordu dc aldık ama çok mutluyum kuduruyordur şimdi :twisted:

ufff bu serwer nie check luyo anlamadımki hadi ögleden sonralı fln alıyodukda :D daha sabah 7 saat (bize göre) her zaman 11 12 gibi kapanırdı yada daha geç ..

ama bunlarda harbi işin b*kunu çıakrdılar :D bi serwer günde 6 saat açık 18 saat kapalı durmazki :D yaptıkları bişe olsa ok de oda yok ..

update falanda yok halaaa snow shield yok gelcek eu gelcek yok 100 lwl map yok itemler gelcek yok 154546 lwl gelcekde... sıktı ya oynamıyorum artık...

karabela4108 demiş ki:
bu 120 lwl gelecek ne zmn bide npc lerde pet yok + oto pot basıcı gibi mğkemmel bişey olabiliri diyorum
walla 120 lwl fln bilmem de 100 lvl map eu gelsin we şu lag gitsin kimse başka bişey istemio :D

R33L demiş ki:
karabela4108 demiş ki:
bu 120 lwl gelecek ne zmn bide npc lerde pet yok + oto pot basıcı gibi mğkemmel bişey olabiliri diyorum
walla 120 lwl fln bilmem de 100 lvl map eu gelsin we şu lag gitsin kimse başka bişey istemio :D
+1907 :beer: jangan cave gelsin bandit fortress gelsijn 10 d itemelr gelsin bi de şu lag kalksın tamam :santa:

adamlar daha oyunu açık tutamıyorlar siz europe'dan, jangan cave'den, 10dg'den bahsediyorsunuz. :lol:

TwiLighT demiş ki:
adamlar daha oyunu açık tutamıyorlar siz europe'dan, jangan cave'den, 10dg'den bahsediyorsunuz. :lol:
ya açık tutsalarda bişey olmuyoki oyun açılıyo en fazla 1 saat sonra lag başlıyo ... bugün sabah ne güzeldi ilk defa oyuna başlıyalı sunworldu öyle gördüm tık basıyon skille atıyo fln :D baya şaşırmıştım.. :twisted:

Beyler suankı durum nedır yanı hata bos acılmadıda serwer kesın olarak gelmıcek bısıy aynı sekılde dewam D:D:D:D bılen warsa bı yazıwersın xD

hemde çok lag var ama x30 ex olduğu için yinede seri kaslıo ama server kapandı nezamn açılacak

SpywaR3 demiş ki:
WildKing demiş ki:
zauhauh olmaz böyle şey uru cıktı kafama %30 hp srver check 06.36 :( :D
aynen ya kesioduk bı baktım dc herkes :S lure yapıcaktık sağolsun acemi arkadasımız XxHeLLBoYSxX zerkledı daldı yiitde dalıyordu dc aldık ama çok mutluyum kuduruyordur şimdi :twisted:
benmi acemıyım hacı sız gelıp beklemedınızmı ıbnelık olsun dıye benım yanımda onu gectım madem ben acemıydım daldım wıld neden daldı tam lure yaparken onun acıklamasını yapın ben sucluyum dıcem

Yukarı Alt