Çeviremiyorum diyebilirsin arkadaş yardım istemiş sadece ?Punchline demiş ki:Kolaysa sen cevır hep bızden beklıyorsun :))
Çeviremiyorum diyebilirsin arkadaş yardım istemiş sadece ?Punchline demiş ki:Kolaysa sen cevır hep bızden beklıyorsun :))
Crown demiş ki:Çeviremiyorum diyebilirsin arkadaş yardım istemiş sadece ?
Creepy demiş ki:Yeni server pekin zamanıyla 8.00 da açılcakmıs registerda beraber açılcakmıs reg sitesi onay numarası istiyormus ama bunu kimse bilmiyormus Yarın gm'e sorucakmıs Solo ve sitemde bekleyin yada msn'ime msj atın demiş
1.sinde serverdaki skill buglarının giderileceği 2.sinde 100 lv acılacağı(jangan cave sanırım veya 10d) ve ksrodaki petlerin getirileceği 3.yeni itemler ve yaratıklar eklenicek her hafta bir boss çıkarılacak (gm e sordum haftada 1 medusa çıkaracakmış)
Global konuda yarım saat sonra açılacağı yazıyor yani 03:00'da.Revolder demiş ki:server bu gece acılırmı ?
Lütfen ilk check mesajının ardından başka bir check mesajı atmayınızGnome demiş ki:Server check olmuştur.
Görmedim kusura bakma,sayfayi yenilemeden yazdim direk.Funny Child demiş ki:Lütfen ilk check mesajının ardından başka bir check mesajı atmayınızGnome demiş ki:Server check olmuştur.
Lütfen daha dikkatli olunuz.Gnome demiş ki:Görmedim kusura bakma,sayfayi yenilemeden yazdim direk.Funny Child demiş ki:Lütfen ilk check mesajının ardından başka bir check mesajı atmayınızGnome demiş ki:Server check olmuştur.