Checkle update getirmezler, oyunu komple kapatırlardrag3131 demiş ki:Bence bahsedilen update bu checkle beraber gelicek. En azindan boyle umuyorum..
aynen yha heyecanlandım bı an ^^R33L demiş ki:update falan gelcegi yok bence... her aksam kapaniyor gece 3 4 gibi aciliyor..yine aynı sey
bide durum bilgisini duzeltsek millet heyecanlanmasın
Serveri gece kapatmayacaklari ne maglum.Crown demiş ki:Checkle update getirmezler, oyunu komple kapatırlardrag3131 demiş ki:Bence bahsedilen update bu checkle beraber gelicek. En azindan boyle umuyorum..
drag3131 demiş ki:Serveri gece kapatmayacaklari ne maglum.Crown demiş ki:Checkle update getirmezler, oyunu komple kapatırlardrag3131 demiş ki:Bence bahsedilen update bu checkle beraber gelicek. En azindan boyle umuyorum..
Programa sağ tıklayıp yönetici modunda çalıştır dersen sorun kalmazReDBoy demiş ki:beyler hangi botu kullanıonus bnm pc vista bn keyhelper chibot falan kullandım oyunda basmıo ama başka şeylerde basıo çözümü ne ??
eyw brodeluxe demiş ki:Programa sağ tıklayıp yönetici modunda çalıştır dersen sorun kalmazReDBoy demiş ki:beyler hangi botu kullanıonus bnm pc vista bn keyhelper chibot falan kullandım oyunda basmıo ama başka şeylerde basıo çözümü ne ??