Hastan mı var kardeşim ? altı üstü bi oyun,bekle açılır,beklemek istemiyosan git mario oynaonurgs59 demiş ki:YHA NE BİÇİM MOD SUNUZ YHAA BİLGİLENDİRİN ARTIK DUN AKSAM 23TEN BERİ BEKLİYORUZ NAsıl Bİ GELİŞME YOK Bİ HABER YOKK
+1905micseon95 demiş ki:XacapzteR demiş ki:evet bendede :S
arkadaşlar oyun kapalı ondan dolmuyor !! ... oyun acılınca herkesin ki dolacaktır
ChunJo demiş ki:Acaba bendemi sunword oynasam ne bütün exl burda :)
Serverin ismini ExlWorld yapsak iyi olr mu?RuFFLeSs demiş ki:ChunJo demiş ki:Acaba bendemi sunword oynasam ne bütün exl burda :)
eee sro private serverde ilk yaşanıyo
Gel de anlat işte değil miKB24 demiş ki:Server ile ilgili durumlar için konu açıp durmayın buradan konuşun lutfen.
inş.onurgs59 demiş ki::S:S:S sıkıldım bekle bekle off inş. bir an önce acılır
Ney Kötü Olacak?howeels demiş ki:arkadaşlar server neden kapalı yha azımı bozucam en sonunda 55 lwl oldum ne gzl kasıodum server giti :@ bu konuda yetkili kişiler adam gibi su msn eklesin bana ulaşıp yardımcı olsunlar 5 gündür can sıkıntısından patlicam :S:S:S mailto:[email protected] yada mailto:[email protected] ekleyin yardımcı olun yoksa kötü olcak :@:@
Kimin fake'i acabahoweels demiş ki:arkadaşlar server neden kapalı yha azımı bozucam en sonunda 55 lwl oldum ne gzl kasıodum server giti :@ bu konuda yetkili kişiler adam gibi su msn eklesin bana ulaşıp yardımcı olsunlar 5 gündür can sıkıntısından patlicam :S:S:S mailto:[email protected] yada mailto:[email protected] ekleyin yardımcı olun yoksa kötü olcak :@:@
Nelerle uğraşıyoruz...Crown demiş ki:Kimin fake'i acabahoweels demiş ki:arkadaşlar server neden kapalı yha azımı bozucam en sonunda 55 lwl oldum ne gzl kasıodum server giti :@ bu konuda yetkili kişiler adam gibi su msn eklesin bana ulaşıp yardımcı olsunlar 5 gündür can sıkıntısından patlicam :S:S:S mailto:[email protected] yada mailto:[email protected] ekleyin yardımcı olun yoksa kötü olcak :@:@
Arkadaş içmiş herhalde ne dediğinin farkında değil ..
komik çocukhoweels demiş ki:arkadaşlar server neden kapalı yha azımı bozucam en sonunda 55 lwl oldum ne gzl kasıodum server giti :@ bu konuda yetkili kişiler adam gibi su msn eklesin bana ulaşıp yardımcı olsunlar 5 gündür can sıkıntısından patlicam :S:S:S mailto:[email protected] yada mailto:[email protected] ekleyin yardımcı olun yoksa kötü olcak :@:@
en fazla köşene çekilip ağlarsn ben bi konu açtm kzmayan kalmadı susuyorum artk :) bnce konşcak fazla bişey de yok kmse ne senden nede benden başka birşey biliyor anlayın artık bunu bende boş boş sabit konulara gönderlmiş yeni mesajlara bakarken bir umut die bakarken farkettim...adam her konunun altına yazmş sorularını modlara da yazıktır yapmaynhoweels demiş ki:arkadaşlar server neden kapalı yha azımı bozucam en sonunda 55 lwl oldum ne gzl kasıodum server giti :@ bu konuda yetkili kişiler adam gibi su msn eklesin bana ulaşıp yardımcı olsunlar 5 gündür can sıkıntısından patlicam :S:S:S mailto:[email protected] yada mailto:[email protected] ekleyin yardımcı olun yoksa kötü olcak :@:@
Şakacı şeyhoweels demiş ki:arkadaşlar server neden kapalı yha azımı bozucam en sonunda 55 lwl oldum ne gzl kasıodum server giti :@ bu konuda yetkili kişiler adam gibi su msn eklesin bana ulaşıp yardımcı olsunlar 5 gündür can sıkıntısından patlicam :S:S:S mailto:[email protected] yada mailto:[email protected] ekleyin yardımcı olun yoksa kötü olcak :@:@