ramazan0606 demiş ki:
ne zmn açılıo

:) ne zmnmı açılıyo 2009 eylülde açılacakmış 5 server olucakmış kapasiteleri 5000bin ve herkes 100lvl başlayacakmış :) tabi bunlar şaka , eğerki açıldığı zaman bu topicin isminde kocaman bir ACIK yazısı olucaktır

RiqueLme

Bilgiliyim
Arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle ne zaman acılıo bende boş bi hata veriyo yada acılacak mı diye mesaj görmek istemiyorum sadece;
1. sf ye bakın ve acık olup olmadıgını kontrol edin.!
inatcılıga devam edilirse yetkililerce uyarı verilecektir bilginize...

Server zor açılır söyliyim
3günden beri bekliorum 7/24 Pc başında ama nafile

ya beyler benim luncher update yapacak tam birden bir hata çıkıor bu ne hatası kırmızı yuvarlak içinde X var!!

RiqueLme

Bilgiliyim
taskar demiş ki:
ya beyler benim luncher update yapacak tam birden bir hata çıkıor bu ne hatası kırmızı yuvarlak içinde X var!!
Arkadasım bekleyin server acıldıktan sonra media sı sro clienti herseyi paylaşılır rahat rahat oynarız
ama bi ilk önce beklemesini öğrenin.!
Sanki server acıkta senin derdine çare olabilicez...

Francesco demiş ki:
taskar demiş ki:
Arkadasım bekleyin server acıldıktan sonra media sı sro clienti herseyi paylaşılır rahat rahat oynarız
ama bi ilk önce beklemesini öğrenin.!
Sanki server acıkta senin derdine çare olabilicez...
+1903

oyun pazar veye cumartesi günleri arasında açılacak.(Bu bilgiyi cinli bir ark. dan aldım.)

Bu gün cumartesi gece 1 i beklicem saat 2 olunca uyucam 8 de kalkcam denicem acılmamıssa hala pazar günü gece 1 de kesin açılır artık

Yukarı Alt