saolun ama
ramazan0606 demiş ki:ne zmn açılıo
Agilla demiş ki:ECSRo ile aynı client degil versiyonları farklı o yüzden indirmeniz gerekiyor.
herkezde aynı hata var kardeşimtaskar demiş ki:ya beyler benim luncher update yapacak tam birden bir hata çıkıor bu ne hatası kırmızı yuvarlak içinde X var!!
onurgs59 demiş ki:Simdi yine aynı sey the server undergoıng yanı bos kutu gelio :S:S
Arkadasım bekleyin server acıldıktan sonra media sı sro clienti herseyi paylaşılır rahat rahat oynarıztaskar demiş ki:ya beyler benim luncher update yapacak tam birden bir hata çıkıor bu ne hatası kırmızı yuvarlak içinde X var!!
+1903Francesco demiş ki:Arkadasım bekleyin server acıldıktan sonra media sı sro clienti herseyi paylaşılır rahat rahat oynarıztaskar demiş ki:ya beyler benim luncher update yapacak tam birden bir hata çıkıor bu ne hatası kırmızı yuvarlak içinde X var!!
ama bi ilk önce beklemesini öğrenin.!
Sanki server acıkta senin derdine çare olabilicez...
Eu yok :?RaFFiNe demiş ki:Duyduklarıma Göre FW Var, Silkle Alınan Dressler Var, Eu Var, 100LvL Açık, Rock Zaten Açık vs vs ..
Yeni sunworld yükledim,ve açıLmasını bekLiyorum.Açılınca nuker kasacaktm ama eu geLdiyse hemen bi wizard,mükemmeL oLur :)onurgs59 demiş ki:Dua edelimde olsun inş. wardır kardesim