RuFFLeSs demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Bence şu anda rollback tarzı birşeyler yapıyorlar.Solo`ya hack bugunu rapor etmesini söyledikden ve o "rapor ettim" dedikden 5 dakika sonra check oldu.

inşallah şuan için tek istediğim şey soyulanlar için rollback bide skill bugun gitmesi
Kesinlikle rollback ve skill bug :) Eğer bunlar olursa server privatelerin en iyisi olucaktır bence :) + Bu hack bugunu yani serverdaki açığıda düzeltseler iyi olur... :detective: :coffee:

sansımın icine edeyim 164k sp kastım 2gün geri alınırsa 64k kalacak :S ama yinede bazı kişiler icin yararlı roolback ins olur ne diyim... OnLyLeqeNd...

ironEyE demiş ki:
Bence şu anda rollback tarzı birşeyler yapıyorlar.Solo`ya hack bugunu rapor etmesini söyledikden ve o "rapor ettim" dedikden 5 dakika sonra check oldu.
iNş RollBack olur ya kaç kişinin charı gitti Ve benım ve onurun(prisonerin) sjsrodaki charı gitti ve benim sjsrodaki charda şuan türk biri varmış :sfff: :sfff:

PS: ben yatıyorum sabah kalkınca inş charımı geri gelmiş olarak görürüm herkeze iyi geceler :muck: :muck:

bence rollback diye birşey olmayacak o kadar silk alan kisinin silki harcayan kisinin silki gerimi gelecek yani sacmalık olur bence.. ama insallah olur sizin adınıza sevinirim (KENDİ ADIMADA FECİ SEKİLDE ÜZÜLÜRÜM 164K SPDEN 60K - KALACAK :@ ) En son cektiğim Fotoraf - Resim Silinmiş.

http://img268.imageshack.us/img268/945/sro2009072508130525.jpg EN SON 146K DI ^^ son fotoyu almayı unutmusum ^^ suan lwl 75 ins geri alınmaz dicem ama sizin icin kötü olur ins alınır ^^

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
sevko28 demiş ki:
bence rollback diye birşey olmayacak o kadar silk alan kisinin silki harcayan kisinin silki gerimi gelecek yani sacmalık olur bence.. ama insallah olur sizin adınıza sevinirim (KENDİ ADIMADA FECİ SEKİLDE ÜZÜLÜRÜM 164K SPDEN 60K - KALACAK :@ ) En son cektiğim Fotoraf - Resim Silinmiş.

http://img268.imageshack.us/img268/945/sro2009072508130525.jpg EN SON 146K DI ^^ son fotoyu almayı unutmusum ^^ suan lwl 75 ins geri alınmaz dicem ama sizin icin kötü olur ins alınır ^^
arkandakı cesetlere bakınca o kadar sp yı nasıl kastıgın bellı oluyo tebrık ederım senı :twisted:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
sacmalama projectör atmadık :D o kadar hayin değiliz heralde ^^ onlar zaten ölüydü hatta yanından gecen biri res atıcam bebek ordamısın dedi ^^ wildfuckere ^^ galiba afk dı

oyun acılsa herkez charını eski halinda görse nolacak? aynı sey ya tekrar yasanırsa? ilk once kurtulma yolunu bulalım sonra charları düşünelim bence (suan rollbackmı dır nedir o olsa bile adamlar eskiden nası soydularsa tekrardan soyacaklardır bence bilgisayarınızdaki auto pot-botları silin virüstotaldan taratıp bi sağlam pot programı indirin..(ve bilgisayarınızı spybot veya baska virüs programları ile taratın derim (insallah rollback olurda charlarınızı eski halinde görürsünüz (TEKRAR OLMAZ İNŞALLAH) amin deyin ^^

oryia die bi adam varmıs hackermi ney o hacklemiş bizi ecsro sjsro heryerde o hackliyormus yabancı bi arkadasım var o diyor (TEKBİZ DEĞİL YABANCILARDANDA SOYULANLAR OLMUS VE BÜTÜN TÜRKLERİ O SOYMUS ) insallah bu duyduklarım doğru değildir (adam cok büyük hackermis ve serverde bu yüzden kapanmıs duydugum kadarıyla ) (İNS DUYDUKLARIM DOĞRU DEİLDİR)

Yukarı Alt