Çok Post Kasıyorsun ironEyE ile Görüşücem !musser demiş ki:bu cave ve snow ne zaman gelcekmiş onla ilgili bir haber var mı::::=:?
Sanmıyorum Serverler açık1925 demiş ki:Server Updateye şu andan itibaren girdi sanırım...
Görüşme Sen Uyarı Alırsın Şahsen Bende Öyle OlduSqu123 demiş ki:Çok Post Kasıyorsun ironEyE ile Görüşücem !musser demiş ki:bu cave ve snow ne zaman gelcekmiş onla ilgili bir haber var mı::::=:?
git görüş!ingilizcem olsa sormam çeviremiyorum adamın yazdıklarını soruyorum şuçsa bu görüş.Hem sen kimsin yanlış birşey varsa yüz kere diyorum modlar uyarır herşeye siz bir karışmayın!!!!Squ123 demiş ki:Çok Post Kasıyorsun ironEyE ile Görüşücem !musser demiş ki:bu cave ve snow ne zaman gelcekmiş onla ilgili bir haber var mı::::=:?
İstersen görüş. Ben senin ondan daha fazla post kastığını biliyorum...Squ123 demiş ki:Çok Post Kasıyorsun ironEyE ile Görüşücem !musser demiş ki:bu cave ve snow ne zaman gelcekmiş onla ilgili bir haber var mı::::=:?
ben önceleri banlıyordum ama baktım olacak gibi değil, solo tuvalete gitse olay çıkıyor, onlarca post atılıyor. boşver bro kasan kassın postunu zaten olmuş 243 sayfa, 500 olsa ne farkederKB24 demiş ki:Burayı chat-room'a çevirene uyarıyı vereceğim.
Dün gece serer check olunca bazı yenilikleri söyledi.Yanlış çıktığı için özür diliyor sadece.Squ123 demiş ki:nasıl Fake ya ?