ironEyE demiş ki:Söylentiyi yayanda benim ve evet doğrudur.oxide demiş ki:Eğer duyduklarım Doğruysa Check olan serverda 10D itemler cave ve bazı skiller sınanıyormuş,Sanırım bu checklerin bir nedenide bu,Tabi bu söylentiler ne kadar doğrudur bilemem =)
Onu bilemicem ama benim düşüncem isrodaki server seçip girme gibi bir olay olacağı yönünde.Aynı üyelik ile o serverede girebileceğimizi düşünüyorum.oxide demiş ki:ironEyE demiş ki:Söylentiyi yayanda benim ve evet doğrudur.oxide demiş ki:Eğer duyduklarım Doğruysa Check olan serverda 10D itemler cave ve bazı skiller sınanıyormuş,Sanırım bu checklerin bir nedenide bu,Tabi bu söylentiler ne kadar doğrudur bilemem =)
Peki o zaman,Bide duyduğuma göre yeni server Sadece çinlilere özel olmicakmiş,Onun için ayrı bi register sitesi açılıcakmış ve iteyen orda oynuyabilicekmiş,Bunun hakkında birşey biliomusun?Solo globalinde yazmıştı sanırım bunu.
O globali bende gördümde Solonun attığı her global farklı.oxide demiş ki:Peki,Keşke solonun attığı globali ss çekmeyi akıl etseydim =) Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
*120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
Bunlarin
gelecegini hic zannetmiyorum, ama gelirse iyi olur. Su lag gitsin 90Lv'a dussun server raziyim. Oynanmiyor!
Süper olan nedir? Kaçırdığımız bişey mi vardı?whanque demiş ki:süper
O arkadaş sorunlu,her konuya hmm yazıp duruyor.Doktor kendi haline bırakın dediSTLMX demiş ki:Süper olan nedir? Kaçırdığımız bişey mi vardı?whanque demiş ki:süper
HeYeCaN_YoK demiş ki:O arkadaş sorunlu,her konuya hmm yazıp duruyor.Doktor kendi haline bırakın dediSTLMX demiş ki:Süper olan nedir? Kaçırdığımız bişey mi vardı?whanque demiş ki:süper
Lag gitsin yeter zaten.yilmazcan09 demiş ki:o kadar check yapıolar da noluo hep aynı ..sadece lag gidio o kadar
Daha ne istiyorsun belanımı arıyorsun ? Sizin gibilere lag müstahaktır.yilmazcan09 demiş ki:o kadar check yapıolar da noluo hep aynı ..sadece lag gidio o kadar
yani bugun serevr acılmıyacak giremicez?Crown demiş ki:Solo msnden 9 Ağustosta iki serverinde açılacağını, 10 dg itemlerin ve yeni petlerin geleceğini söyledi