ironEyE demiş ki:
oxide demiş ki:
Eğer duyduklarım Doğruysa Check olan serverda 10D itemler cave ve bazı skiller sınanıyormuş,Sanırım bu checklerin bir nedenide bu,Tabi bu söylentiler ne kadar doğrudur bilemem =)
Söylentiyi yayanda benim ve evet doğrudur. :D

Peki o zaman,Bide duyduğuma göre yeni server Sadece çinlilere özel olmicakmiş,Onun için ayrı bi register sitesi açılıcakmış ve iteyen orda oynuyabilicekmiş,Bunun hakkında birşey biliomusun?Solo globalinde yazmıştı sanırım bunu.

oxide demiş ki:
ironEyE demiş ki:
oxide demiş ki:
Eğer duyduklarım Doğruysa Check olan serverda 10D itemler cave ve bazı skiller sınanıyormuş,Sanırım bu checklerin bir nedenide bu,Tabi bu söylentiler ne kadar doğrudur bilemem =)
Söylentiyi yayanda benim ve evet doğrudur. :D

Peki o zaman,Bide duyduğuma göre yeni server Sadece çinlilere özel olmicakmiş,Onun için ayrı bi register sitesi açılıcakmış ve iteyen orda oynuyabilicekmiş,Bunun hakkında birşey biliomusun?Solo globalinde yazmıştı sanırım bunu.
Onu bilemicem ama benim düşüncem isrodaki server seçip girme gibi bir olay olacağı yönünde.Aynı üyelik ile o serverede girebileceğimizi düşünüyorum.

Mopneet

*120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. :think: )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.

Bunlarin
gelecegini hic zannetmiyorum, ama gelirse iyi olur. Su lag gitsin 90Lv'a dussun server raziyim. Oynanmiyor!

Solo msnden 9 Ağustosta iki serverinde açılacağını, 10 dg itemlerin ve yeni petlerin geleceğini söyledi :P

Yukarı Alt