bugüne kadar bildiğimiz gmler KIZ mış ^^ one göre çekik kızlarıda severim haa
Resimleri yayınlayanın admin olduğu yazıyor sanırım orada.RuFFLeSs demiş ki:bugüne kadar bildiğimiz gmler KIZ mış ^^ one göre çekik kızlarıda severim haa
sekil41 demiş ki:Cave gelıcekmı pekı ?
Kardesım servera 31 agustostada gelıcektı bıryın seyler ama yalan oldu..Berkı eksık tır bılgı dıye yazdım..RuFFLeSs demiş ki:sekil41 demiş ki:Cave gelıcekmı pekı ?
gelicek şeyler sayfa 1de yazıyor
Saol bazı arkadaslar bıraz kıt olsadaironEyE demiş ki:Cavede gelicek.Şimdi öğrendim.
sekil41 demiş ki:Saol bazı arkadaslar bıraz kıt olsadaironEyE demiş ki:Cavede gelicek.Şimdi öğrendim.
Ben yazdıktan sonramı ogrendın solodan ?ironEyE demiş ki:Ruffles haklı adam müneccim değil bende şimdi öğrendim.
Saka dimi ?STLMX demiş ki:şimdi oyun ne zaman acılıyor tam olarak bilginiz varmı ?
Konunun başligini okusan.Burasi forum oyunlari alani değilSTLMX demiş ki:şimdi oyun ne zaman acılıyor tam olarak bilginiz varmı ?
Pardon kardeşim görmemişim dalgındım eger sende mesjlarıma bakarsan diğerlerine bir tane gereksiz postum yok amacım post kasmak değil.Gnome demiş ki:Konunun başligini okusan.Burasi forum oyunlari alani değilSTLMX demiş ki:şimdi oyun ne zaman acılıyor tam olarak bilginiz varmı ?
Dalginsan sorun yok,özür dilerimSTLMX demiş ki:Pardon kardeşim görmemişim dalgındım eger sende mesjlarıma bakarsan diğerlerine bir tane gereksiz postum yok amacım post kasmak değil.Gnome demiş ki:Konunun başligini okusan.Burasi forum oyunlari alani değilSTLMX demiş ki:şimdi oyun ne zaman acılıyor tam olarak bilginiz varmı ?