Hayır.EspiRa demiş ki:Tamam ^^ Sunu sorayım
Force debufflarıyla ilgili bi bilgi varmı ?
Bunu Duyduguma sevindim daha önceki sayfaları gezdigimde yok solo uzaylık yok böle nese bende yorum yapmıyım update bilgisi icin teşşekkürler melih ^^ironEyE demiş ki:Hayır.Önceden uyarı olayını yaptık serverler kapandığında.Kimse uyarıyı aldıkdan sonra susmadı.Artık saçma sapan konuşan kişiye 30dklık kava alma turuna yollayacağım...Prophecy demiş ki:Simdiden Söliyim Bu Konu Altından Geyik Yapanların İlk Önce Uyarıyı Veririm Eger Devam Ederseler banlanmalarını saglarım Bilginize
Ps:Kusura Bakmayın Biraz kabaca konustum ama burda bazen cozutan kısıler var iyi forumlar ^^
bişe daha sorcam bro suanda oynadımız serverda 9 agustostan sonra oynayamıcaz yeni acılana gecicez öylemi yoksa cinlilermi yei servera geccek?ironEyE demiş ki:Kapalı.
Hayır öyle birşey olmayacak.2 serverde international olacağı söyleniyor.cyclone demiş ki:bişe daha sorcam bro suanda oynadımız serverda 9 agustostan sonra oynayamıcaz yeni acılana gecicez öylemi yoksa cinlilermi yei servera geccek?ironEyE demiş ki:Kapalı.
tsk ettim ii gecelerironEyE demiş ki:Hayır öyle birşey olmayacak.2 serverde international olacağı söyleniyor.cyclone demiş ki:bişe daha sorcam bro suanda oynadımız serverda 9 agustostan sonra oynayamıcaz yeni acılana gecicez öylemi yoksa cinlilermi yei servera geccek?ironEyE demiş ki:Kapalı.