ironEyE demiş ki:
Prophecy demiş ki:
Simdiden Söliyim Bu Konu Altından Geyik Yapanların İlk Önce Uyarıyı Veririm Eger Devam Ederseler banlanmalarını saglarım Bilginize

Ps:Kusura Bakmayın Biraz kabaca konustum ama burda bazen cozutan kısıler var iyi forumlar ^^
Hayır.Önceden uyarı olayını yaptık serverler kapandığında.Kimse uyarıyı aldıkdan sonra susmadı.Artık saçma sapan konuşan kişiye 30dklık kava alma turuna yollayacağım...
Bunu Duyduguma sevindim daha önceki sayfaları gezdigimde yok solo uzaylık yok böle nese bende yorum yapmıyım update bilgisi icin teşşekkürler melih ^^

ironEyE demiş ki:
cyclone demiş ki:
ironEyE demiş ki:
bişe daha sorcam bro suanda oynadımız serverda 9 agustostan sonra oynayamıcaz yeni acılana gecicez öylemi yoksa cinlilermi yei servera geccek?
Hayır öyle birşey olmayacak.2 serverde international olacağı söyleniyor.
tsk ettim ii geceler :wink1:

EmmaW

solonun sitesinde jangan cave yi göremedim ve 10dg gelir jangan gelmesse millet 90+ itemleri nereden çıkarıcak tekrar thieflerlemi uğraşacaklar :/

Beyler Solo`dan rica ettim pw değitşirmeyi açtırırmısın diye tamam dedi GM`e soruyor şu anda değiştirmek isteyen kişiler beklemede kalsın tek bi charın pw değiştirmek için izin aldım kısa süre açık kalabilir.

Yukarı Alt