Mopneet

xxcak1 demiş ki:
Yha Bişey Sorcam Ben Charıma deniyorum Şimdi anlış Dıyor Neden acaba server deısıklıyınden mı kaynaklanıyor
Serverla alakasi yok. Sen yanlis yaziyor olmalisin. ^^

Checklere bayılıyorum,yaklaşık 20-30 dk fln lagsız delaysız kasabiliosun açılınca :P Ayrıca Bu update tarihide durmadan Erteleniyo -.-

madem uptadeyi ertelediler o zamana kadar şu snow shieldıda yapsınlarda rahat rahat oynayalım ya

ironEyE demiş ki:
Updatenin ertelenme nedeni dün updateyi getirirken media.pk2 de bulunan bir hata imiş.C++ymış galiba.

Ya çincem olsa yardımcı oliyim dosyalar konusunda dicemde çincem yok -.- pk2edit C++ fln anlıyorum biraz ama işte.. -.- Neyse artık GM'e başarılar ^^

Creepy demiş ki:
+ GM Tek başına çalışıyor ona rağmen harika işler çıkardı Team'i yok adamın.
Katılıyorum,ECSRO'nun teamı var daha bişey yapamadılar,update dosyalarını bile swsrodan çektiler,Bizim GM kesinlikle iyi iş çıkartıo tek başına.

Edit yapabilirdin 2 posta gerek yoktu =)

Şu ana kadar Solo'nun çevirilerinde Team dediğini duydun mu? Yada herhangi bi team üyesi gördün mü? ^^

Valla Helal Olsun Gm ye Yine İyi İş Çıkarıyor Koreliler Yapıyor Kardesim İşi Biliyorlar :/ Bizim Türklerin IQ Si Yüksek Olmasına Ragmen Kucuk Bir Private Server Bile Acamadık :think:

Yukarı Alt