Mopneet

Super haber.extraloob demiş ki:evet son haberde mail ile geldi kuzularım ;
SOLO kardeşim diyor ki 4 SAAT sonra yeni update geliyor sadece 4 saat kalmış.
Super haber.extraloob demiş ki:evet son haberde mail ile geldi kuzularım ;
Gelsinde her turlusune ragziyiz.STLMX demiş ki:peki update clienttenmi yüklenecek yoksa tekrar downloadmı?extraloob demiş ki:evet son haberde mail ile geldi kuzularım ;
Heh işte tam 03:00 a denk geliyor.Update tarihinde yanılmamışım.extraloob demiş ki:evet son haberde mail ile geldi kuzularım ;
Okan abi cidden sana güvenimiz sonsuz da ben Soloya güvenemiyorumironEyE demiş ki:Heh işte tam 03:00 a denk geliyor.Update tarihinde yanılmamışım.extraloob demiş ki:evet son haberde mail ile geldi kuzularım ;
Crown demiş ki:Okan abi cidden sana güvenimiz sonsuz da ben Soloya güvenemiyorumironEyE demiş ki:Heh işte tam 03:00 a denk geliyor.Update tarihinde yanılmamışım.extraloob demiş ki:evet son haberde mail ile geldi kuzularım ;
Crowna %100 katılıyorum Solo is liar But Extraloob is honest :)Crown demiş ki:Okan abi cidden sana güvenimiz sonsuz da ben Soloya güvenemiyorumironEyE demiş ki:Heh işte tam 03:00 a denk geliyor.Update tarihinde yanılmamışım.extraloob demiş ki:evet son haberde mail ile geldi kuzularım ;
Tamam o zaman Solo'dan özür diliyorum.O zaman;GM!Dinle beni.Yaktım çıranı İp numaranı bulup evini yakıcamironEyE demiş ki:Solo kesinlikle yalancı değildir.Yalancı olan GM`dir. Solo update bilgilerini GM`den alıyor.Solo`da bizlere söylüuor ve doğru çıkmıyor.Suçlu burda updateyi yapmayan GM`dir.
GM bilgileri Solo`ya veriyor.Solo`da bunları çevirip bizlere söylüyor...ImmorTaLGoD demiş ki:Soloya inanmayın söylediklerinin tamamamı fake.Solonun hiçbir şekilde update'lerle alakası yok.
ama sizbilirsiniz.com