@RobinShot pm atabilirdin -.-
@Crown,Sadece bildiklerimi paylaşmak istedim ^^
@Crown,Sadece bildiklerimi paylaşmak istedim ^^
1 anlık heycan kaç gündür görmüyorum adamıCrown demiş ki:RobinShot'a dedim zaten senin o mesajına değildi.
30dk sonra öğrenirsin.RobinShot demiş ki:lan edge senmisin XDoxide demiş ki:Yeni serverda itemler ve skiller deneniyor,Bu yüzden server kısa aralıklarla crash oluyor diye duydum,Yani check oluyor ^^ Ayrıca Servera Limit konulucakmış,Bugün farkettiniz mi bilmiyorum traffic verdi çoğu kişiye.
ironEyE demiş ki:Update olacak ama ne zaman bilmiyoruz.
Umarım yarındır.Herkes beklemekden sıkıldı.extraloob demiş ki:ironEyE demiş ki:Update olacak ama ne zaman bilmiyoruz.
Solo kardeşim biraz evvel mail attı yarın update geliyor ve yeni server açılıyor 3 paket satışımız olacak, davetiye kodu + silk hediyesi 50 silk - 100 silk ve 750 silk olarak satışlarımız davetiye koduyla birlikte başlamıştır
ironEyE demiş ki:Umarım yarındır.Herkes beklemekden sıkıldı.extraloob demiş ki:ironEyE demiş ki:Update olacak ama ne zaman bilmiyoruz.
Solo kardeşim biraz evvel mail attı yarın update geliyor ve yeni server açılıyor 3 paket satışımız olacak, davetiye kodu + silk hediyesi 50 silk - 100 silk ve 750 silk olarak satışlarımız davetiye koduyla birlikte başlamıştır
extraloob demiş ki:Umarım yarındır.Herkes beklemekden sıkıldı.extraloob demiş ki:Solo kardeşim biraz evvel mail attı yarın update geliyor ve yeni server açılıyor 3 paket satışımız olacak, davetiye kodu + silk hediyesi 50 silk - 100 silk ve 750 silk olarak satışlarımız davetiye koduyla birlikte başlamıştır
peki update clienttenmi yüklenecek yoksa tekrar downloadmı?extraloob demiş ki:evet son haberde mail ile geldi kuzularım ;
SOLO kardeşim diyor ki 4 SAAT sonra yeni update geliyor sadece 4 saat kalmış.