TwiLighT demiş ki:
V.I.P. server'ı olacak o zaman :) neyse en azından orada oynayanlar rahat eder ^^

ps: topic 300 sayfa olmuş, ne güzel :santa: biraz daha update'ler gecikirse 500'ü bulur tahminimce.
Gündüzleri uyumasam bu topic kan gölüne dönecek zaten defalarca uyardık hala post kasıyor bazıları.

ironEyE demiş ki:
Check.(Bundna başka check yazan banlanıcak 30dklık)
uptade geliyor inş =) yarına kdr checkte kalsa gene sorun degil şu uptade bi gelse . snow shield gelse off süper bi server olcak

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ironEyE demiş ki:
TwiLighT demiş ki:
V.I.P. server'ı olacak o zaman :) neyse en azından orada oynayanlar rahat eder ^^

ps: topic 300 sayfa olmuş, ne güzel :santa: biraz daha update'ler gecikirse 500'ü bulur tahminimce.
Gündüzleri uyumasam bu topic kan gölüne dönecek zaten defalarca uyardık hala post kasıyor bazıları.

:twisted: :mrgreen:

Oyun komple kapanmadığı sürece update gelmesini beklemeyin, checkte yüksek ihtimal bugları tespit edip çözüm arıyorlar, çözüldüğünde 1-2 tanede olsa yeni dosya update edilir.

Kai

olduser
Paralı yeni açılacak olan serverin normal 0 buglu bi server yapmak için çaLışıyorlar heralde,çoktandır açılmadı server,millet o kadar para wercek bide input vs. mi olcak,inş bari ordakiler rahat eder.

Yeni serverda itemler ve skiller deneniyor,Bu yüzden server kısa aralıklarla crash oluyor diye duydum,Yani check oluyor ^^ Ayrıca Servera Limit konulucakmış,Bugün farkettiniz mi bilmiyorum traffic verdi çoğu kişiye.

oxide demiş ki:
Yeni serverda itemler ve skiller deneniyor,Bu yüzden server kısa aralıklarla crash oluyor diye duydum,Yani check oluyor ^^ Ayrıca Servera Limit konulucakmış,Bugün farkettiniz mi bilmiyorum traffic verdi çoğu kişiye.
lan edge senmisin :santa: XD

RobinShot demiş ki:
oxide demiş ki:
lan edge senmisin :santa: XD
Kaç defa uyardık burayı sohbet alanına çevirmeyin diye :confused1:

Yukarı Alt