Server Aşırı Yoğunluktan Check oluyor..
Belkide Saldırılar yüzündende Olabilir(Kesin bir Bilgi yok bunla ilgili daha)

Arkadaşlar Guilldeki arkadaşlarım serverın hacklendiğini Sölediler..Sanırım biri solo ile konuşmuş ..Buna inanmak istemiorum ama sanırım gerçekten var birşeyler,ironeye Solo ile konuşurmusun? Bunun doğruluğu hakkında bilgi versen? Bende şu an ulaşmaya çalışıyorum.

İşte solonun en son yazdıkları bana ;

mailto:[email protected] (12:42):
*attacked by hacker
mailto:[email protected] (01:34):
*soon

Server hacklendi arkadaşlar.. insan adam gibi bi GameGuard kurar ya Umarım hacklenmemiştir Ecsroya dönmesin buda..
Olan silk alanlara olur yoksa..

ecsro zaten bu oyunun dosyalarini caldi oyuna girerken bile sag uste srocn yazio yani anlayin sadece ip ayar filan yapip aldilar izinsiz gunku gm dioki gecikmenin sebebi dosyalarni sifreliolar tekrar calmasinlar die

habili demiş ki:
ecsro zaten bu oyunun dosyalarini caldi oyuna girerken bile sag uste srocn yazio yani anlayin sadece ip ayar filan yapip aldilar izinsiz gunku gm dioki gecikmenin sebebi dosyalarni sifreliolar tekrar calmasinlar die
ya ne sacma konuşuon . sen burdan media indirdin mi indirdin . O media ecsro un mediası oldugu için launcherde srocn yazıo

FaNToM demiş ki:
habili demiş ki:
ya ne sacma konuşuon . sen burdan media indirdin mi indirdin . O media ecsro un mediası oldugu için launcherde srocn yazıo
Hayır habili haklı.ECSRO dataları sunsrodan çaldı.Şimdide şifrelemeleri adam gibi yapıyolarki bundan check oluyor boyna.Adam gibi şifreleme yapıp yeniden çalınmayacağını düşündükleri anda updateyi geitreceklerdir. :wink1:

çaldığını biliyorum ama ben burdan ecsro mediasını indirdiğimden beri orda srocn yazıo :wink1: ben onu söylüyorum.

oxide demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Solo ile bu hack olayını konuşacamda adam cevap dahi vermiyor.

Banada Cevarp vermio,En son yazdıkları bu işte;

mailto:[email protected] (12:42):
*attacked by hacker
mailto:[email protected] (01:34):
*soon

Server'a nolduğunu sormuştum ve ne zaman açılır demiştim,

Çeviri,Hacker tarafından saldırıldı,Yakında.
Muhtemelen böyle birşey olduğunu düşündü ve uzun bir süre sonra yanlış alarm olduğunu anladı.Çünkü eğer oyla sitesine koyar.Solo`yu bilirim(muhabbet ederiz baya :mrgreen: ) bu update konusunda çok çok temiz bilgiler vermek istiyor.Ondan dolayı korkma.Eğer server hacklenseydi şu anda blogunda yer yerinden oynardı.

Yukarı Alt