Oyunun sitesine koyulan resimler eu ama yani eu mapı?exmav10 demiş ki:eu bu kadar cabuk gelmes gelsede solo sitesinde yazrdı
Oyunun sitesine koyulan resimler eu ama yani eu mapı?exmav10 demiş ki:eu bu kadar cabuk gelmes gelsede solo sitesinde yazrdı
bunca sorun varken bu oyuna eu nun getirilmesi cok zor olur getirseler bile o zaman ping ten server kendi kapanmaya başlar =)BloodyAim demiş ki:Oyunun sitesine koyulan resimler eu ama yani eu mapı?exmav10 demiş ki:eu bu kadar cabuk gelmes gelsede solo sitesinde yazrdı
demek istediğimi anlamadın eu gelirse daha cok lag olur çünkü bir çok kişi daha oyuna login olur herkes wizz kasmaya başlar o zaman hiç oynayamayız . demek istediğim buyduberkomu demiş ki:lagın oyun dosyalarıyla olan ilişkisi nedir ya? adamlar updateleri silse serverı 70 lvl yapsada böle lag olur 150 lvl yapsada
olabilirde psro oynayanları çoğu isrodaki yeniliklerden europadan kasıyorFaNToM demiş ki:demek istediğimi anlamadın eu gelirse daha cok lag olur çünkü bir çok kişi daha oyuna login olur herkes wizz kasmaya başlar o zaman hiç oynayamayız . demek istediğim buyduberkomu demiş ki:lagın oyun dosyalarıyla olan ilişkisi nedir ya? adamlar updateleri silse serverı 70 lvl yapsada böle lag olur 150 lvl yapsada
3 dk kaldı ^^ironEyE demiş ki:the server will open at 08:00 am 13th August. pekin time
Server türkiye saatiyle 03:00 13 ağustosda açılacaktır.Yani 15 dakika sonra.
doruda post kasma bolumunde post kasıodum okuma yetkınız yok dıoironEyE demiş ki:Tamam arkadaşlar yeni yıl değil.Server açılışı için geri sayım yapmayın.
oyle bı bolum varmı ^^ ben bılmıyordumRevolder demiş ki:doruda post kasma bolumunde post kasıodum okuma yetkınız yok dıoironEyE demiş ki:Tamam arkadaşlar yeni yıl değil.Server açılışı için geri sayım yapmayın.
nerden bileyim konu konu gezmiyorum oyun kapanınca foruma giriyorum veya birşeye ihtiyacım olunca.Revolder demiş ki:sen bu sıtedekı uyelıgını delete yap o zmn :d