Takımı
Galatasaray
Yha ironEyE kardesim crown arkadasımızın yazdıgını görmedim sordum ne saman acılcak die sonra sen uyardın benı bnde özür diledim su CoM3WiTHMe arkadasda bişeler die :S

ironEyE demiş ki:
Bn komple hepinize dedim gerginlik yaratmayın diye. :wink1:
Pff 3 Kere Ard Arda Mesaj Atmış Sadece Dikkatli Olmasını Söyledim. Bende Sövüp Saymasını Bilirim Gerginlik Yaratmıyorum (Biraz Kızard Gibi Oldu Ama :D)

Yha ßakarmısınız Skiller Gelmiştir Diyorsunuz E bunu kkesinlikle Soyluyorsanız %75 bır Tahmın Yapmış Olmanız Gerekir ßence:D

bende luncer e tıklatınca içi boş bi şey gelio sonra tıklıyon luncer gelio versiyon 2.005 start yok ne yapmam lazım lütfen lazım ya kafayı yedim

Takımı
Galatasaray
Yha Bir De Benım Bir Sorum Var Skiller Gelmiştir Diyorsunuz Fakat Oyun Neden Hala Kapalı Neden Acılmıyor??? :!!&%&! :confused1:

ya elimizde 1 bilgi 1 zaman olsa gene bu kadar canım sıkılmaz deseler yarın açılacak 3 gün sonra açılacak onada razıyım en azından açılcagı zamanı bilirz ama böle boş boş beklemek çok sinir bozucu 1 umut bugün açılır diye bekliyorum

biri benimsoruma cvp verebilirmi ya luncer e tıklıom içi boş bişey gelio tmm a tıklıom luncer gelio ama start yok ve versiyon 2.005 lütfen bi yardım ya kafayı yicem

Yukarı Alt