İnş Post kasma olarak algılanmaz...
-----------------------------------------

2.010 Patch benden alıntı ise yazın lütfen 1. sayfadaki link upload dan bnimki rapid dosya mbleri aynı :D 2.010 patchinden önceki dosya 60mb+ idi demekki ona patch olmamışki şimdi 50 mb :D

RiqueLme

Bilgiliyim
ironEyE demiş ki:
Burayı iyice post kasma alanına döndüren kişiler var.Eğer bir daha burda post kasıldığını görürsem kullanıcı anında benden uyarısını alır...
Allah razı olsun melih server gelmişmi die bakmaya giriordum hep klasik 3 sf mesaj okuyordum valla cok saol.
Wax Whine demiş ki:
Arap saçına döndü bu server ? :think:
Benimde iyice sinirlerimi bozdu bu server :D
Anlasılan gelmemiş herkeze iyi geceler rüyanızda
anca rüyanızda görebileceginiz kadar güzel bi hatun görürsünüz ins :D

ironEyE demiş ki:
Black Rain demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Burayı iyice post kasma alanına döndüren kişiler var.Eğer bir daha burda post kasıldığını görürsem kullanıcı anında benden uyarısını alır...
Black Rain demiş ki:
Kurallar gayet açıktı.
Abi naaptın sen ya. :mrgreen:

Banımı Yirim Ben Diyo :D

Beyler sıkılanlan için söyliyeyim Jade Dynasty Diye bi Oyun Var Oyunda Ban Yok Beni Sardı :mrgreen: Oyunun Kendinden Botu Var Görev Yaparak Alıyorsunuz Oynamak İsteyen Buyursun... :coffee:

off:( sabah sabah kalktım umutla ama nerde
ya dün gece uyuyamadım ztn kurcam carı düşünmekten:d

ya fembriaya döndü buda sjsroda 90 wardı sattım fembriada 90 wardı bıraktım buraya geldk burada tam 90 oldm derken :S nedir bu olay 90 yapıp server değiştirmek salaklıktan başka bişey değil yok mu iletişime geçmenin bir yolu bunlarla biyre kadar yni...sövmemk içn zor tutuorm kndimi umrmda değil hiçbişey ama kafalarn karşmaması lasm gerçkten ip bna mı yoksa ne check mi :S iletşm içn adres vern lütfen çinçe küfr bulur yazarım walla ^^

Yukarı Alt