Fazla hız iyi degildir broBlack Rain demiş ki:

![]() |
Fazla hız iyi degildir broBlack Rain demiş ki:
ironEyE demiş ki:Burayı iyice post kasma alanına döndüren kişiler var.Eğer bir daha burda post kasıldığını görürsem kullanıcı anında benden uyarısını alır...
Kurallar gayet açıktı.Black Rain demiş ki:
Yok dimi haber falanWax Whine demiş ki:Arap saçına döndü bu server ?![]()
Allah razı olsun melih server gelmişmi die bakmaya giriordum hep klasik 3 sf mesaj okuyordum valla cok saol.ironEyE demiş ki:Burayı iyice post kasma alanına döndüren kişiler var.Eğer bir daha burda post kasıldığını görürsem kullanıcı anında benden uyarısını alır...
Benimde iyice sinirlerimi bozdu bu serverWax Whine demiş ki:Arap saçına döndü bu server ?![]()
Abi naaptın sen ya.Black Rain demiş ki:ironEyE demiş ki:Burayı iyice post kasma alanına döndüren kişiler var.Eğer bir daha burda post kasıldığını görürsem kullanıcı anında benden uyarısını alır...Kurallar gayet açıktı.Black Rain demiş ki:
ironEyE demiş ki:Abi naaptın sen ya.Black Rain demiş ki:ironEyE demiş ki:Burayı iyice post kasma alanına döndüren kişiler var.Eğer bir daha burda post kasıldığını görürsem kullanıcı anında benden uyarısını alır...Kurallar gayet açıktı.Black Rain demiş ki:![]()
BağımLeehippi09 demiş ki:off:( sabah sabah kalktım umutla ama nerde
ya dün gece uyuyamadım ztn kurcam carı düşünmekten:d