foto da vaRdı dikkat edmedim xDironEyE demiş ki:Özellikle vermiyorum adamın msn adresini.Bide yığılma yapıcaksınız adam hepten iletişimi kesicek...
foto da vaRdı dikkat edmedim xDironEyE demiş ki:Özellikle vermiyorum adamın msn adresini.Bide yığılma yapıcaksınız adam hepten iletişimi kesicek...
Oda doğru.mertozman35 demiş ki:foto da vaRdı dikkat edmedim xDironEyE demiş ki:Özellikle vermiyorum adamın msn adresini.Bide yığılma yapıcaksınız adam hepten iletişimi kesicek...
buLdm xD ama hiç işim oLmaz o adamLa ugrasamam 2 saat adamla konuscamda ne var ne yok bişey anlatcak anlaya kadar xDxDironEyE demiş ki:Oda doğru.mertozman35 demiş ki:foto da vaRdı dikkat edmedim xDironEyE demiş ki:Özellikle vermiyorum adamın msn adresini.Bide yığılma yapıcaksınız adam hepten iletişimi kesicek...İsteyen ekleyebilir tabi adamı ama fazla zorlamayın nasıl bir duygu olduğunu bilirim...
ironEyE demiş ki:Rollback olmayacakmış.Hayırlı olsun.
bunu duyduguma sevindim o kadar farm yaPdim 0 dan baslayamam bi daha :)ironEyE demiş ki:Rollback olmayacakmış.Hayırlı olsun.
ne kadar ayıo yaptıgın kimi karaladıgının farkında bile değilsin ayrıca melihcan İonEyenin Msn adresi orada iyi bakarsan görürsün senin yaptıgın ayıp aslındaonurgs59 demiş ki:Kardeşim O resime bi baksaana sen SOLO diosun ama gönderilen ileti kime kısmında melihcan1994@hot... yazıyor sen kiimi keklion yhaw yapma allahını seversen
ne kadar ayıo yaptıgın kimi karaladıgının farkında bile değilsin ayrıca melihcan İonEyenin Msn adresi orada iyi bakarsan görürsün senin yaptıgın ayıp aslındaonurgs59 demiş ki:Kardeşim O resime bi baksaana sen SOLO diosun ama gönderilen ileti kime kısmında melihcan1994@hot... yazıyor sen kiimi keklion yhaw yapma allahını seversen
Seni veya bir başkasını keklemek gibi bir amacım olsaydı hemen şimdi "TÜRKLERE IP BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN" diye bir topic açardım.onurgs59 demiş ki:Kardeşim O resime bi baksaana sen SOLO diosun ama gönderilen ileti kime kısmında melihcan1994@hot... yazıyor sen kiimi keklion yhaw yapma allahını seversen
yaSı.O ne demek ?onurgs59 demiş ki:Kime KISMINDA melihcan1994@hot.. yasıo ama
EmocaWax Whine demiş ki:yaSı.O ne demek ?onurgs59 demiş ki:Kime KISMINDA melihcan1994@hot.. yasıo ama![]()