Gm değil fakat Gm ile ilişkileri normal bir playerdan kat kat iyi, bizden daha bilgili olduğu kesin.FEDERAL_61 demiş ki:ya k.bakmayın ama uyarı alma riskini bildiğim halde soracam bu solo gm mi benim bildiğim değil sadece silk alımında aracı
![]() |
Gm değil fakat Gm ile ilişkileri normal bir playerdan kat kat iyi, bizden daha bilgili olduğu kesin.FEDERAL_61 demiş ki:ya k.bakmayın ama uyarı alma riskini bildiğim halde soracam bu solo gm mi benim bildiğim değil sadece silk alımında aracı
Soru sormakla uyarı verilmez merak etke^^FEDERAL_61 demiş ki:ya k.bakmayın ama uyarı alma riskini bildiğim halde soracam bu solo gm mi benim bildiğim değil sadece silk alımında aracı
Crown demiş ki:2 saat önce konuştum hiçbirşey bilmiyorum dedi.xxcakoo demiş ki:ßeyler Hep Matematiksel İşlemler Yapıyorum yaptığım Yeni İşleme Göre
Solo Yani Gm ıle Tek Konuşan Kişi ßana Dün Akşam 12 Saat Sonra Dedi Yani Onlara gore 19.30 bize Göre 14,30 ßekleyelim Görelim..............................................
Gm Deil Ama GM ye En Yakın olan Kişi ßize Göre..!FEDERAL_61 demiş ki:tmm bilgili olsunda gm denmesin sonra oyuna başlayacak biri solo stablede stal açmış duruo görecek gm gördüm gm gördüm yok konustum gene başlayacaklar![]()
Sonucda Sıkıştırmak Lazım Öle deilmi ßurda Senin Gibi Kaç Kişi Merak Ediyo ßunuFEDERAL_61 demiş ki:fazla sıkıştırmıssın başında savmak için 12 saat olabilir demiş![]()
Sen ßenı Yanlıs AnladınCrown demiş ki:@xxcakoo
Dememiştir demedim ki, hem dün akşam söylemiş hemde 12 saat sonra olabilir demiş, 12 saat sonra dememiş yani :)
+1907DeviLeyez demiş ki:Arkadaslar oyun acılınca veyatta oyunun acılmasını bır kanıt oldugunda topıc altına yorum atsak ıroneyenın dedıgı gıbı konu altında Post kasan cok varda..![]()
Benim için hiiiiiç önemli değil. Yeni bir acc. açmak 2 dakika bile sürmez, ama buna gerek yok, değmez yani. Çünkü zaten ben burada olanları (diğer sitelerden çalınıp, altına kendi imzasını basıp, kendileri yapmış gibi gösterilen herşeyi) zaten kaynağında buluyorum. Yeri geldiği zamanda bunları bir tokat gibi yüzlerine vuruyorum. Geçmiş postlarımı takip edenler bunu görecektir (tabi ucu bazı yetkili arkadaşlara dokunduğu için silinmemiş olanları). Ayrıca post kasmak gibi bir çabam ve ihtiyacım da yoktur. Üyelik tarihim ile post sayım kıyaslanabilir.Wax Whine demiş ki:@yusufbagci
Uyarı kesmemiş galiba üyeliğe karşıdan el sallamak ister misin ?
Zahmet edip zamanında sen yazsaydın (galiba aklına gelmediği için yazamadın ), bu kadar kargaşaya gerek kalmazdı. Artı topic 140 küsür sayfa şişmezdi.ironEyE demiş ki:Skillerin geldiğini nerden bildiğimi şimdi topice ekledin...
Core2Quad işlemci sağolsun.![]()
Kardeşim Bağışla Ama Rolback Ne?ironEyE demiş ki: