FEDERAL_61 demiş ki:
ya k.bakmayın ama uyarı alma riskini bildiğim halde soracam bu solo gm mi benim bildiğim değil sadece silk alımında aracı
Gm değil fakat Gm ile ilişkileri normal bir playerdan kat kat iyi, bizden daha bilgili olduğu kesin.

A

Anonymous

Guest
tmm bilgili olsunda gm denmesin sonra oyuna başlayacak biri solo stablede stal açmış duruo görecek gm gördüm gm gördüm yok konustum gene başlayacaklar :D

Crown demiş ki:
xxcakoo demiş ki:
ßeyler Hep Matematiksel İşlemler Yapıyorum yaptığım Yeni İşleme Göre
Solo Yani Gm ıle Tek Konuşan Kişi ßana Dün Akşam 12 Saat Sonra Dedi Yani Onlara gore 19.30 bize Göre 14,30 ßekleyelim Görelim..............................................
2 saat önce konuştum hiçbirşey bilmiyorum dedi.

??

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
FEDERAL_61 demiş ki:
tmm bilgili olsunda gm denmesin sonra oyuna başlayacak biri solo stablede stal açmış duruo görecek gm gördüm gm gördüm yok konustum gene başlayacaklar :D
Gm Deil Ama GM ye En Yakın olan Kişi ßize Göre..!

@xxcakoo

Dememiştir demedim ki, hem dün akşam söylemiş hemde 12 saat sonra olabilir demiş, 12 saat sonra dememiş yani :)

FEDERAL_61 demiş ki:
fazla sıkıştırmıssın başında savmak için 12 saat olabilir demiş :D
Sonucda Sıkıştırmak Lazım Öle deilmi ßurda Senin Gibi Kaç Kişi Merak Ediyo ßunu
12 Saat Sonra Olabılır Demiş Demekki ßi ßilgisi WArki Onu Soyluyor :D tamam Yaw ınanmayın:D Hevesimde Kaçtı:D
Neden dıe sorun
Neden=
Adamların Gözler ßize Göre %60 Daha Az :D cunku ßizimkiler () bole onlarınkı -- böle yanı :wink1:
Dinlenmesine Fzla İhtıyac yok 20 saat Yeter Anlamında:D

Arkadaslar oyun acılınca veyatta oyunun acılmasını bır kanıt oldugunda topıc altına yorum atsak ıroneyenın dedıgı gıbı konu altında Post kasan cok varda.. :rolleyes1:

Wax Whine demiş ki:
@yusufbagci
Uyarı kesmemiş galiba üyeliğe karşıdan el sallamak ister misin ?
Benim için hiiiiiç önemli değil. Yeni bir acc. açmak 2 dakika bile sürmez, ama buna gerek yok, değmez yani. Çünkü zaten ben burada olanları (diğer sitelerden çalınıp, altına kendi imzasını basıp, kendileri yapmış gibi gösterilen herşeyi) zaten kaynağında buluyorum. Yeri geldiği zamanda bunları bir tokat gibi yüzlerine vuruyorum. Geçmiş postlarımı takip edenler bunu görecektir (tabi ucu bazı yetkili arkadaşlara dokunduğu için silinmemiş olanları). Ayrıca post kasmak gibi bir çabam ve ihtiyacım da yoktur. Üyelik tarihim ile post sayım kıyaslanabilir.

ironEyE demiş ki:
Skillerin geldiğini nerden bildiğimi şimdi topice ekledin...
Core2Quad işlemci sağolsun. :mrgreen:
Zahmet edip zamanında sen yazsaydın (galiba aklına gelmediği için yazamadın ), bu kadar kargaşaya gerek kalmazdı. Artı topic 140 küsür sayfa şişmezdi. :mrgreen: Evet Core2Quad işlemci sağolsun. İlk çıktığından beri kendisi ile yakın arkadaşızdır.

viewtopic.php?f=5&t=138744

sayın @extraloob (site sahibi olduğunu düşündüğüm zat-ı muhterem) tarafından atılan 2. mesajı okuduktan sonra sonrakilerini okumaya gerek duymadan sayfayı kapattım. Sonuçta imam-cemaat ilişkisi. Bu noktadan sonra burada kalmamı gerektiren bir sebep de yoktur.

@Wax Whine beni atmanıza gerek kalmadan ben ayrılıyorum.

Çok Üzüldük:Dama ßunu Yapmana Gerek Yok..! :D
Ayrılıyorum Diyorsun Ama Onlinesin:D:D ßence Ayrılma Ve Böle Yazılara Gerek Duyma :detective:

Bence burda server geri gelicek mi olarak anlamış soruyu , daha iyi bir biçimde geri geliceğini söylüyor.

Yukarı Alt